myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredag och allt är lugnt

Publicerad 2014-07-04 07:26:39 i Allmänt,

Igår så var vi ut och fixade och bytte ut mammas tv. Hon blev glad och sa att hon nu skulle titta på tv hela natten. När vi kom hem så började jag med avstämmning inför momsen. Äldste sonen kom förbi och vi pladdrade om allt möjligt. Han skall sälja sin lägenhet nu i augusti och funderar på vad han skall "göra" Han har ärvt min rastlöshet och gångrat den med 100,så nu funderar han på om han skall köpa ett ruckel och rusta upp, köpa hyreshus eller starta eget. Vet inte vad jag ska råda till.....men oavsett vad han bestämmer sig för så har han jobb ett tag framöver.
Hade tänkt ta ett kort på min nya fina släta ring, men det var ingen vacker syn. Harrejisses vilka gamla, skrynkliga händer jag har. man ser det väldigt tydligt när man tar kort på dem. hade ingen aning om att jag var så fåfäng,,,men de såg för taskiga ut. Så det blir inget av ...hahaha
Idag skall vi till stugan och jag längtar som en tok. Skall försöka hålla mig vaken sent och gå upp svintidigt imorgon så jag kan suga ut mesta möjliga under helgen.
Skall fara in till jobbet idag för att se hur brun min arbetskamrat är....hon har varit i solen i 14 dagar. Den brunfärg vi har hemma är mer från köldskador eller rost. Men återigen jag är inte ledsen för det. Det är helt okey med mulet om det bara kunde vara lite varmare.
Måste packa lite oxå och kanske köra "sugarn" lite hit och dit här i hemmet. Kisse tappar väldigt mycket hår just nu men hans hår blir tussar och är ganska lätt att ta bort. Långhåriga katter är betydligt smidigare, Bondkatters hår fastnar på allt och kan nästan "väva" fast sig på ngt underligt sätt.
Men jag skulle ändå kunna tänka mig 20 stycken hahaha. Nä skämt åsido inga mer djur.....
Tänkte fara upp till stugan nästa vecka och kanske ta med mig Lukas. Maken jobbar två veckor till och jag kan lätt tänka mig att vara i stugan och drälla runt en vecka minst...
Kan kanske ta med mig broderiet och lite cocacola och kaffe och bara njuta över livet, låter som en bra plan.
Följer mina söners diskussioner på Facebook....de är rysligt olika och diskuterar som två ilskna terriers. Men det är väldigt mycket mig i deras diskussioner  hahaha. De gillar diskutera men ännu mer att vinna diskussionen hahaha.. ja nu fick jag in lite självsanning oxå. Men de står så långt ifrån varandra i övertygelse så ingen vinner....
Nu skall jag bädda och styra upp lite här hemma. Dra ut  lite mer papper och fixa och trixa och njuta av stunden hahahaha det är jättesvårt att vara här och nu och jag måste verkligen öva för att hitta till det. I stugan går det utmärkt och jag vill ha den känslan här hemma oxå. Jag börjar med en koppkaffe och lite gos med kisse...hittade en bild som liknar min kissegubbe.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela