myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godagens

Publicerad 2014-07-12 14:02:56 i Allmänt,

Var på jobbet och kan konstatera att jag har en virvelvind till butikschef!!! finns inte ett skrymsle där hon inte varit och fixat och röjt och städat.....underbara människa.
Har varit på bibblan och lånat böcker och tidningar, kan bara konstatera att det är en förträfflig samhällservice vi har i bibblan.
Hämtat ut lite varor till giwe awaypresenter och köpt ett tokfint halsband till min bröllopsoutfit. Både mycket färg och bling!! kan det inte vara ngt för mig? Tror det blir perfekt och nu saknas bara ett par skor. Det är det värsta av allt,,,avskyr att köpa skor. I eftermiddag åker jag och min bästaste upp till stugan och jag hoppas att vår kisse kommer hoppandes och välkommnar oss. Ikväll blir det grillat och ett glas rött och lite mys och gos framför tv, tills vi somnat i ena hörnet och pallrar oss i säng. Till veckan kommer barnen och barnbarnen och då kommer jag att pussa på mina godispojkar. Har köpt isglass så de kan äta tills de storknar, mor och far brukar vara tillåtande på glassfronten på sommaren. Vi skall spela spel och kort och äta och dricka gott och fortsätta må så här bra. Hade en liten dipp i morse, då jag kände mig lite yrslig och svårt att läsa och skriva. Men det beror bara på att det är mycket att tänka på just nu och det har redan försvunnit. Stress förvärrar tillståndet från 1-100 och jag är bäst på att stressa. 
Men allt kan bara sammanfattas som att livet är toppen. Pratade just med en kvinna som blivit "nerslagen" av svängdörrarna in till mvg gallerian i okt-13 och legat inne sedan dess men hade permis just nu. Hon gick med rullator och hade fått hjärnskador och fått börja om igen om ni förstår hur jag menar. Hon hade helt omvärderat livet och betraktade allt nu med ett leende. Hon hade stämt fastighetsägaren men menade att pengarna var inget värt utan betydde mer om hon skulle sluta drägla och uttala alla ord ordentligt istället. Hon tackade sin ängeln och tyckte att det spelade ingen roll längre om hon var snygg i håret eller om hon var smal eller rynkfri längre.....tänkvärt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela