myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredagen den 14/3 kl 6,20

Publicerad 2014-03-14 06:50:53 i Allmänt,

Godmorgon mina sköna hönor. Kisse väckte mig tidigt idag och jag har pysslat lite med lister och druckit kaffe ,tvättat av mig lite och är redo för denna dagen.
Apropå kisse och hans mat, eller snarare brist på ätande. Nu vet jag varför, hans ena tand är alldeles lös....
Jag var ju orolig och blötte ner hans mat och han var så hungrig och började äta innan det blivit helt blött, då började jag ana att det berodde inte på att han inte tyckte om maten. Köpte burkmat igår och han slukade den och vi kunde sen se tanden. Han kom mycket nöjd och mätt upphoppandes i soffan men med munnen öppen. Han så väldigt kul ut på ngt vis. Då ser jag att ena framtanden sitter snett och vi fick känna och kunde konstatera att den var i princip helt lös. Lilla gubbelubben är ju en gammal gubbe snart...eller egentligen bara 11 men kan räknas som senior. I övrigt mer gosig och umgängesglad än han varit tidigare i sitt liv. Vill verkligen tro att han är kvar hos oss ytterligare några år. Ingen mer kisse blir det dock när Beigen gått till de sälla jaktmarkerna.
 
Beslutet står fast då vi fortfarande känner sorg över att ha måsta lämna ifrån oss andra djur som vi först tagit hand om. Kan tänka mig att ställa upp som jourhem men inte ngt annat.
Idag stänger jag och ikväll så tänkte jag ta en jobbkväll med papper så jag kan känna mig ledig i helgen. Kanske inte hinner allt men i alla fall så jag kan avsluta i morgon bitti.
Känner mig väldigt upprymd och glad över resan till Uppsala och Ikea hahhaa krävs inte mkt för jag skall bli glad. Fast det bästa blir att få komma iväg och sen få vara med sonen och blivande sonahustrun.
Måste fixa ljudbok oxå så en sväng på bibblan måste det bli till veckan.
Rackarns var det blåser ute, i alla fall just nu här ute i Röbäck. Men blåst är bra för då blåser snöeländet bort....
Jag har oxå gått med i en grupp på Facebook som heter återbruka mera. Det är helt galet mkt ideer och jag har redan börjat med ett inspirationsalbum. Jisses så kul och just nu är jag ute efter däck....utan fälg. är det ngn som har några så tjoa till.....Dessa skall målas i glada färger och planteras i.
Uppdatering om sonen i Asien: Han är i bangkok och har 32 grader och trivs jättebra. Säger att thailändarna är jättetrevliga och att vi bör komma hit på semester. Men nja är inte så säker på att det passar oss. Resan är så lååååång och vad kan man göra där? Djungelsafari nä skulle inte tro det, Jag skulle dö om jag såg ngt läbbigt djur. Gamla fina stenhus vimlar det väl inte heller av? och maken skulle dö av leda om jag ville sola i 14 dagar.
Bada i havet ?nope.... läskiga djur tex maneter ,hajar, muränor och en och annan bläckfisk kanske. Är det ngn som skulle tro att jag är äventyrslysten så kan jag avfärda den myten hahahhaah
Som jag sagt tidigare så är mitt mellannamn: lagom. Lagomt lång flygresa lagomt varmt lagom dyrt och lagomt och lagomt och lagomt. Jajamensan så kul är jag. men jag trivs med mig själv och egna sällskap och det är väl ändå väldigt viktigt när man skall dra runt med sig själv så att säga.
Nu skall jag gå och måla ett andra varv på några andra lister och kanske plocka bort lite träspill. Hade inte tänkt rusa tidigt in på jobbet idag.
Googlade gammal kisse och fick syn på denna:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela