myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag och på bra humör

Publicerad 2014-03-01 08:17:05 i Allmänt,

Sov ända till just före sju, vilket var förståeligt då klockan hann springa efter tolv innan jag kom i säng. Jag sydde och sågade och filade och stoppade.....ja det var två olika projekt. Men fasen vet om det inte är lättare att såga fram en kanin ur en träbit än sy en? Nåja det är roligt att pyssla framför tv, även om det blir lite skräpigt.
Vi såg som sagt Lets Dance och vi tar nog ett avsnitt till. Tyckte själv att simmartjejen var sämre än de andra. Men hon hade ett engagemang så man ska nog inte räkna ut henne.
Vi missade sist avsnittet på min favvoserie Sons of A...så det var bara att vänta på reprisen och den var igår kväll, yippie så himla bra den är. Det sämsta är att för varje avsnitt så närmar man sig slutet.
Jag är så glad över att få vara ledig i helgen, då vi bägge har längtat efter den. Vi har dock en liten agenda, men det mesta är självvalt.
Detta hade jag tänkt mig/oss
Skall iväg på Biltema och köpa en kontursåg, och baka kakor, ut till mamma och göra ärenden och hälsa på småprinsarna, handla, bygga på dockskåp, fara till butiken och låsa upp för kurs och maken skall bygga lite grann där, så det blir nog två vänder dit så vi inte stör kursen. Köpa lister, kolla in tunna plankor, möblera om, sy kanin, städa, laga och bju på middag då några av barnen kommer, klippa mitt hår, Sen om jag hinner så putsa fönster och byta gardiner i sov och vardagsrum. I mitt tycke en lugn helg hahahaha
 
Åh vad härligt med helg och samvaro med min kära make. Sen är jag så glad att det är bestämt att vi far till Uppsala, så underbart skönt att få bege sig ut på resa. Att få gå och fönstershoppa och strosa runt.
Idag så kommer min pappa hem efter tre veckor på Kanarieöarna, jag skall dock inte hämta den här gången utan det gör äldste sonen. Tänk så skönt att vara borta i tre veckor??!! kan nog trivas som pensionär. Fast i ärlighetens namn så skulle jag spendera dem i stugan. Nu skall jag njuta av en kopp kaffe till och fortsätta drälla runt i morgonrock. Vi hörs..
 

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2014-03-01 10:34:59

Ledig helg..? ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela