myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Nu är det en lite paus...

Publicerad 2014-03-15 13:32:27 i Allmänt,

Första gången idag som jag slagit på denna tingest (datorn). Måste även erkänna att det blev inget jobb igår och inget på morgonen :( Men jag har jobbat eller faktiskt vi har jobbat järnet idag. Maken steg upp när jag for och öppnade för kurs på butiken och sen har han också kört järnet med städning. Jag sov bra och vi gick i säng hyfsat tidigt. Hade hyrt en film och käkat statoilmiddag efter jobbet och vi var bägge två rätt trötta.
Började tidigt imorse med att tokstäda, duschade blommorna som var grå av damm....städat ugn ,kyl, skåp, torkat fönster häng och strukit gardiner och maken har knäskurat hela badrummet. Nu är i princip golvet kvar och diskmaskinen och lite mer men sen skiner det som bara den här hemma. Det blev just och fint och doften av såpa ligger tung....hahahah underbart. Maken skall fixa middag så jag kommer nog att få lite pysseltid i alla fall. har så många projekt och jag mår så bra och är på så bra humör att det dåliga samvetet av att jag inte jobbat bort lite bokföring bara rinner av mig hahahaaha.
Kanske det blir ngn film ikväll oxå, vem vet eller så lite Homeland. Nu skall jag skura upp i hallen under dörrmatterna och ta listerna innan golvtvagningen.
Vi har hittat kisses tand idag och jisses amalia vilken bjässe....Jag bara måste öppna och se hålet, kommer kunna titta rakt upp i hans lilla hasselnötshjärna hahahaha nä nu är jag dum han är så söt och klok och världens finaste Beiga kisse som finns. Vi är en lycklig familj jag och maken och våran kisse. Med underbara barn och barnbarn som ger oss lycka och värme och ibland en del gråa hårstrån men det hör väl till....
My sa att Sofia och pojkarna hade varit förbi och att Milou blev glad ja även hon och A oxå. Liam hade gjort en teckning där han ritat My och Milou och den lät väldigt fin:) Viggo var mer blyg, den lilla sockergrisen.
Ja inget kan förstöra mitt goa humör idag, rent och fint och jag slipper laga mat och kan bara njuta av vad jag själv vill....och nästa helg kan t om toppa denna, Bara få fara långt bort från jobbet känns underbart. Jag gillar mitt jobb men allvarligt talat så är jag apless......på att jobba. Men vem har inte de känslorna då och då.
Vi hörs kära vänner....blir nog ett långt bad ikväll. Med nya sängkläder och vädrade täcken mmmmmmmmmmmmmm..........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela