myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ett litet inlägg

Publicerad 2015-03-05 07:44:17 i Allmänt,

Är lite sen med det mesta idag beroende på att jag var lat igår. Skulle leta fram i uteförrådet ett par gardiner som jag tror skulle passa bra i sonens kök. Visste även att jag hade sådana praktiska strykband så man slipper sy. My och lillan kommer och hämtar mig efter jobbet och vi skall upp till sonen och jag skall stryka och sätta upp de sista två fönstrens gardiner. Sen blir det hämtpizza och sen far lillan och jag hem och badar medan mamman coachar sitt lag.
På vägen till jobbet idag så måste jag stanna upp på Pressbyrån och köpa lite lunch. Vi åt radhusbiff med bacon igår (blodpudding) och det är inte gott i lunchlåda.
Allt flyter på jobbet förutom att det dras in grus och sand så ini bängen, kunde kanske fixat en sandlåda...
Igår kom centrumledaren för MVG in och bjöd in till årsmöte. Det är hon som sköter samordning bland alla butiker och marknadsföring. Hon var peppad och tyckte vi kunde sammarbeta på olika sorters jippon. Jag hörde dock utgifter hahahhaa i vad hon sa. Med min rörelse så tycker alla det är kul att vi närvarar, för pyssel är ju roligt men jag sätter det i samband med vad får jag ut av det?
Varor, personal och logistik i jämförelse med vad får jag in.....brukar oftast bli att det tippar över i olönsamhet. För en god sak....ja då kan jag överväga. Men vad jag anser är en god sak överensstämmer inte alltid med andra.
Djur i nöd går först, sen är barn typ Bris okey, läkare utan gränser eller specifika projekt i utsatta länder. Men sen är det stopp för min del.
Tycker att välgörenhet skulle få vara avdragsgillt, skulle bli bättre då. 
Flera kommer in och frågar om de får vinster till lotterier. Hur mycket skall du ge? Skulle jag vilja fråga då? För det är ju mina pengar som jag ger bort....Tror att många tror att butiker har ngn särskild lust att få ge till hött och bött
Apropå pengar .....så kom mina fortkörningsböter igår. Konstigt men det är min första?!?!!! Förvånande då jag kör som en biltjuv. Men inte i trettiozoner eller dumma omkörningar. Annars fungerar skyltar mer som rådgivande för mig. Tycker det är irriterande att ligga bakom andra bilar, löjligt och dumt? Absolut och tidsmässigt så sparar man kanske en minut. Det är bara irriterande och jag känner mig hindrad.....måste vara ngt genfel eller annan defekt. Nu måste jag avsluta detta lilla inlägg hahaha för nu kallar annat.
Imorgon är det.......fredagsmys

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela