myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag och lön...jo tjena...

Publicerad 2015-03-25 07:52:48 i Allmänt,

Tidigare i veckan så hade jag förberett lönenrna så det skulle bara vara att betala ut i går.....Jag har ju nämnt tidigare att löneprogrammet var nytt och nu skulle det bli premiär att köra lönerna. Fick hjälp i supporten för en del frågor och kunde konstatera att det blivit bättre och kanske t om enklare att jobba med. Brukar alltid titta på preliminära lönespecifikationer och göra en sista koll....allt såg bara bra ut och jag kände mig väldigt nöjd över att jag fixat det mesta själv. Trycker på skriv ut knappen och samlar ihop i en hög....Igår afton tar jag fram högen och skall föra över till respektive person.....satt och stirrade länge....en av dem hade fått lön men bara några hundra och allt som en minuspost???? en annan hade fått flera löner och skulle kunnat beställa en långresa eller köpt en päls....vad hände? från preliminära till utskrift?
 
Så nu sitter jag och väntar tills supporten öppnar igen och tackar min gud att jag inte skrev ut arbetsgivardeklarationen och bokförde samtidigt....då hade det blivit väldigt krångligt att rätta.
Efter jobbet så blev det en korv på statoil och jag var hur slö som helst och bara föll ihop i soffan och det var så skönt. Senare under kvällen så hade jag kontakt med dottern och hon var allt annat än pigg, utan febrig och hostig och eländig. Efter ngn timme ringde hon och sa att hon hade så ont i bröstdelen ja och i hela kroppen. Jag sa att hon kanske hostat sönder ett revben och boten för det är bara vila. Vid tiotiden så hade hon så ont att vi valde att fara upp tiill akuten där hon fick lite "jäklar i mig medicin". Efter undersökning av en väldig gullig läkare så konstaterade man att hon hade influensa....men att det blev värre med hennes sjukdom. Hennes muskelfästen är ju utdragna och instabila så när hon hostar finns det inget stöd och det gör att hon få än mer ont i kroppen. Av smärtan så krampar musklerna och hon blir stel som en pinne. Stackars öde och nu hoppas jag att hon kunnat sova i natt med lite dunderpiller.
 
Själv har jag inte tid med ngn influensa, så det är inte lönt den knackar på här...Räcker det med att man bestämmer sig för det tro??
Vi är fortfarande kort om personal och i afton stänger jag och sen skall vi nog förbi dottern och hjälpa henne med lillan. Kan nog inte vara roligt med en trotsig liten dam när man är så skruttig.
Fick en rysligt bra ide nu på morgonen....vi skall ju ner på Panduroträff till Malmö i början av juni. Vi funderade först att flyga men valde bort det då vi gillar att köra bil och lyssna på ljudbok och bara vara tillsammans. Men på hemvägen så hade det väl varit en väldigt bra ide att köra förbi Ullared??? finns ju t om hotell intill man kan boka. Visserligen väldigt enkla, men helt okey då vi bara skall sova. Nu återstår det att få min reskamrat att tycka detsamma hahahaha. Kanske skulle köpa en hels årsförbrukning av schampoo? eller varför inte matchande träniningsoveraller??? Nä nu skall jag inte sitta här och låtsas vara cool skulle mycket väl kunna köpa bägge de ovannämnda hahahahha
Kanske skulle ringa till storchefen på Gekås och höra om jag skall öppna en franchisebutik alá Ullared häruppe? Fatta att göra dagskassor på 20 miljoner??? jäsickens i min lilla låda, säger jag. Fast då skulle jag väl shoppa hela dagarna, och till slut kanske inte det vore roligt längre....
 
Hmmm ser just att jag glömde en sak vid min putsning och fejning i helgen....glasluckan i tv-bänken...hmmm inte fagert kan jag meddela så här i solljuset...Det finns nu flera alternativ....torka av dörren eller fälla ner persiennerna eller det tredje som jag väljer.....lämna rummet.
Nu är det bara tio minuter kvar tills supporten öppnar så då går jag väl och dricker lite kaffe då. Ha en skön dag och glädjs över solen som verkar lysa här över vår stad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela