myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Orka...suck hela inlägget stängdes ner....

Publicerad 2015-03-31 13:13:11 i Allmänt,

Det är säkert pga den här förbaskade snön.....jag blev helt nedslagen av att se detta elände
Orkar inte med ngt mer bakslag, när det gäller snö. Jag blir bara så himlarns nere av att bara titta ut, oxå börjar jag ju på en gång att frysa. Okey ett djupt andetag och andas nere ifrån tårna och tänk positivt: Det är ju i alla fall myggfritt....
Idag har jag varit på årsmöte på MVG och varit runt och gjort en massa ärenden och är nu hemma och har just svalt en macka och ett glas mjölk.
Påbörjade en blöjtårta som skall vara till skyltning på butiken, inte klar men den kan nog bli rätt gullig när den är klar.
Nu är det dax för den sista skyltningen med fönster och det är så himlarns skönt, att slippa skyltfönster. Tar tid att planera och göra och dra fram och fixa. Nu kan vi lägga mer krut på demo i butiken istället. Imorgon är dessutom sista dagen vi svarar konstnärshopen...i telefon. Från den 1/4 heter vi pysselshopen ...tjoho. I afton har vi planer att fara till butiken och lämna allt som jag på förmiddagen var och fixade, flyttlådor, papper, och lite kläder. Vi skall ha västar med tryck sen så nu skall vi bara fixa trycket. Sen hoppas jag att vi tar ett lass till återvinningen ...har säkert ett femtital hyllor....som skall kastas. Det blir många lass till och det är så skönt för varje gång, vi tar lite grann. Nu skall jag ringa och söka en gaffeltruck?!!! behövs tydligen en sådan när butiksinredningen kommer...ngn som har en i fickan??? På plats finns bara en palldragare, så detta kan ju bli vansinnigt spännande och jag har inte en aning vilken hiss vi skall använda heller???det finns ju några stycken i huset. Vet nästan inte ens var vi skall köra in??? Detta kan ju bli hur knepigt som helst och jag som kontrollfreak är helt slut....Tur att jag inte behövs i butiken just nu utan jag kan jobba 100% med detta.
Men nu skall jag avluta denna lunchbreak och sätta igång med planogram och tidsräkning. Sommarschemana måste ju stämma.
Ha det så bra det nu går med detta elände till snö utanför fönstren och ni som inte har det var glad och tacksam över det.

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2015-03-31 22:22:40

Åh herregud vad snö!!!! Var bor du människa!!??
Blöjtårtan var lite rolig! 😃
Kram Åsa

Svar: Ja det är lite jobbigt, men inte särskilt ovanligt för årstiden...Men detta året låg vi flera veckor före och snön hade tinat och solen börjat lysa varmt. Suck...
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela