myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lite av varje idag...

Publicerad 2015-11-05 07:34:29 i Allmänt,

Först och främst så vill jag säga att jag lärt mig att man aldrig skall säga aldrig. Men gud förbjude att jag aldrig kommer att tycka att detta är okey, utfört i religionens tecken. Läste i tidningen om en nittonårig flicka som blivit bortgift med en för henne okänd man. Hon rymde därför med den man som hon älskade men de åkte fast. Han klarade sig "lindrigt" undan med piskstraff medan hon blev dömd till att stenas till döds. De kastade ner henne i en grop och sen kastade de stenar på henne tills hon var död. Det utfördes av sk präster, befattningshavare och politiker.
Är det utfört i religionens tecken? jajamen men av de som läser de gamla skrifterna och tycker det är okey. Var kommer medmänskligheten in, kvinnofriden, kärleken? Ja usch men om vi lämnar detta vansinne och istället fokuserar på ngt betydligt trevligare och som jag måste säga är på tiden. Att det är konsum som är först ut är bara att gratulera. En grönsak tex gurka är ju för de flesta en rak grön och saftig gurka. Men även gurkor kan vara lite hit och dit och få för sig att växa lite hursomhelst. Liksom de flesta grönsaker, vem har inte som odlat morötter ngn gång sett exemplar som sett rätt roliga ut. Hittills så har alla sådana grönsaker ratats i handeln och det är ju mer än lovligt dumt. Men nu kan man äntligen få se ut lite annorlunda om man är en grönsak oxå, för konsum har börjat sälja dessa grönsaker och dessutom till ett billigare pris.Fantastiskt bra Konsum :)
Gårdagen var bra och avslutades ännu bättre med sällskap av Milou. Lilla gumsan som är så festlig och gosig. Hade nog tänkt att övertala henne att bada idag men icke och stoppa ner en vilt skrikande unge i badkaret kändes inte rätt. Så istället nöjde vi oss med att klippa naglarna. Tror nog moderna hade velat ha henne nybadad idag då det är fotografering på förskolan, men vad gör väl det om man är lite smutsig i håret och inte nybadad? Inte ett dyft om ni frågar mormor haahaha. Men jag som mamma hade blivit knasig skulle jag tro, Idag skall jag iväg till min revisor ngr timmar och sedan på jobbet ngr timmar efter det. Så det blir buss idag, konstigt nog så känns det alltid drygt att åka buss hem. Kanske för man är lite trött och less och vill hem för att magen kurrar och man vill inte le ngt mer hahahah. Alla som har serviceyrken vet vad jag menar, Att se glad och trevlig ut kan ta på krafterna hahahaha. Nä nu skall jag sluta sliddra och sladdra och ta och lägga alla pärmar och papper som jag måste ha med mig idag i en påse, eller karsshe som man sa när jag var mindre, med betoning på K hahahaha. Innan jag slutar så vill jag bara påminna om att semmeltiderna är snart här tjohooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela