myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag 5/9

Publicerad 2015-09-05 08:40:03 i Allmänt,

Godmorgon på er, här började morgonen strax efter kl 4!!!. Så nu när klockan är åtta så är jag trött igen. Vi har fått ett litet problem på halsen, som orsakas av en lurvig beige kisse. Han har ju nu övergått till burkmat istället för torrfoder och han bara vägrar äta mat som inte är "färsk". Har provat att se till att han har mat så han kan äta när han vill, men se det smakar inte, utan det skall vara direkt från burk. Att stänga sovrumsdörren, "går inte heller" då han sover med oss och framförallt så fixar jag inte stängda dörrar. På hotell så går det ju förstås men hemma så blir jag klaustrofobisk.Så antagligen får jag vänja mig med att kisse väcker mig i ottan.
Gårdagen var trist med tanke på att jag jobbade med tråkgörat och när jag väl var klar så hade jag ingen energi till ngt annat. Hade tänkt fara in till jobbet och fixa lite grejs och göra ngr ärenden men jag orkade inte. Så istället gjorde jag köttbullar....med Dijonsenap och oxfond. Goda blev det och vi åt så vi nästan sprack.
Sen hjälpte maken mig att montera en byggsats, som var en replika av en stol som Selmas Lagerlöf hade på sitt mårbacka.
Riktigt fin blev den tycker jag. Sen så funderade vi lite och klurade över det nya skåpet som jag har på gång och som skall bli ett hotell. Vi har lite trapproblem...trapporna som jag har är lite för långa och måste kapas och jag är lite osäker på hur det kommer att se ut då. Kanske vi måste tänka om och designa om allt för att det skall bli bra.
Maken var och växlade pengar till Pragresan och det är alltid kul att se nya sedlar. Deras valuta heter Koruna och nu har vi kollat värdet mellan deras och våran valuta och yippie vår valuta är värd mer. Ovanligt då det ofta är dyrare nuförtiden när man åker iväg på ngn tripp till utlandet.
Efter maten var uppäten och det var diskat och klart så satte vi oss ner och tittade på nya Jurassicfilmen.
Ingen bra ide för mig då jag fullkomligt lider mig igenom haahaaha. Andas uppe i halsen och tårna nyps ihop och pulsen är i 120 knyck. Den var inte speciellt bra men jag är ändå så rackarns rädd för allt som hoppar fram. Varför i hela glödheta ser jag det då? kan man ju undra....
Men jag löste det efter ett tag då jag samtidigt satt och läste en tidning........
Vi gjorde en tidig kväll och det var ju tur med tanke på att kisse väckte mig så tidigt.I helgen så jobbar jag och det känns tio gånger bättre än att vara hemma med pappersgöra. Maken skall iväg och hjälpa ena sonen med att spika fast en takbräda och lite annat fix på gården. Jag hoppas att det finns tid att springa iväg på lagerhaus idag då jag skall lämna tillbaka en lampslinga och köpa lite lådor. Köpte en lampslinga men upptäckte att det inte gick att byta lampor så den åker tillbaka. Kändes egentligen som om jag borde fattat det med tanke på att den var billig.
Nu längtar jag tills vi åker på torsdag och får umgås med goda vänner och äta och dricka gott. Hoppas jag så det inte bara är en massa läskiga såsgrytor och stabbiga matportioner. Har av ngn anledning kopplat ihop landet med grytor??? med massa läbbigt kött. Ja jag är livrädd för brosk och halkiga grejer i kött och får jag ngt sådant så kan det gå veckor innan jag äter en köttbit igen.
Nu har det börjat klarna efter en mycket daggig och dimmig morgon och jag tror det kan bli en fin dag. Hoppas att ni alla njuter utav dagen och unnar er ngt trevligt att göra som höjer denna dag från de andra under veckan.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela