myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag 2/9

Publicerad 2015-09-02 08:39:10 i Allmänt,

Nu är vi inne i september och den månaden är det lite hatkärlek till. Det kan bli riktigt fina dagar samtidigt som man ser att trädens blad börjar gulna. Luften blir klarare och luften är fuktig och det kan vara skönt att få öppna dörren och släppa in frisk luft. Vi har nätdörr så inga ilskna getingar tar sig in. Fy buvvlan för de är rätt ilskna den här tiden tycker jag i alla fall.
Gårdagen var bra och går väl inte till historien som ngt speciell händelserik dag för mig i alla fall. På vägen till jobbet så förbereder många butiken sin öppning och en av dem är en butik där jag skulle kunna slösa alla mina pengar till. Men har inte köpt ngt alls där....Gillar stilen shabby chic och tycker det mesta är så vackert. Men har inte den stilen själv hemma och förmålen gör sig inte i en blandning tycker jag.
Sen går jag vidare och kommer till torget som är folktomt denna tiden på dagen ,men torghandlarna håller på att göra i ordning sina stånd. Gillar att se staden vakna och heja på handlarna och doften av hallon och alla möjliga grönsaker och frukter och bär är underbar.
Idag var det egentligen tänkt att jag skulle vara ledig men vi har besök från Panduro idag så då måste jag vara på plats. Men det blir väl förhoppningsvis bara till kl 15, skulle jag tro så sedan kan jag bege mig hemåt igen. Men har tagit ledigt imorgon för jag har scheman att jobba med.
Vägar till jobbet talade jag om nyss....vad tror ni om denna väg?
Finns inte ngn chans att jag skulle gå där....knappt under vapenhot. Kan inte förstå hur människor kan utsätta sig för sådan skräck och dödslängtan. 
Men nu måste jag ge er ett bra tips. Det finns ju många appar och en av dem som är gratis heter truecall. Det är i princip en nummerpresentatör på mobilen och man kan se vem som ringer och det bästa är att om det är ngt "säljnummer" så kan man blocka det och de kan inte ringa mer till mig. Kanonbra om ni frågar mig, som får rysningar över hela kroppen av telefonsäljare. Stackars människor som tvingas jobba som telefonförsäljare, för att klara sig. 
Längtar tills ikväll då vi avslutar våran marathon på Bosch. Ni vet tv serien som jag gillade? vi har hittat den på nätet så vi kan se när vi vill och vi ser ca två avsnitt per kväll. Vi har verkligen blivit tv nördar de sista åren och ser på alldeles för mycket tv. Förutom när jag ger mig tid att pyssla då existerar inte tv alls. Ibland så har jag lust att flytta sovrummet till vardagsrummet och låta vårt sovrum få vara just ett pysselrum....men tror inte maken skulle vara så pigg på den idén hahhahaah
Skulle tro att ngr av mina traderaköp börjar ramla in idag i brevlådan hihihi så roligt med paket. Har vunnit flera auktioner och till bra priser så det känns kanon och kommer nog att lägga några fler antar jag. Tradera går verkligen i perioder för mig och det kan gå ett halvår mellan varje gång jag får mina ryck. Har bara blivit lurad två gånger. En gång av ett par byxor som var oerhört slitna men kostade med frakt ca 50 spänn och en gång en säljare som aldrig hörde av sig, antagligen för att det blev så lågt pris. Men jag kan inte säga att det är lukrativ bransch....oftast blir ju frakten dyrare än själva varan och jag skulle bara tycka att det blev bökigt att sälja då. Men som köpare är det kanon :)
Ha en bra dag <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela