myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndagmorgon

Publicerad 2015-09-20 09:49:11 i Allmänt,

Min farhåga om att det skulle bli skitväder i helgen gick om intet och det är jag glad för. Idag har de familjedag på makens jobb och dit skall ngr ur familjen. Själv jobbar jag så det blir inget sådant för mig :(
Men så jätteledsen är jag inte för det är okey att jobba det enda är att jag missar de små. Efter jobbet igår så blev det Staoilmiddag och ja det var ett bra tag sedan och på det så hyrde vi en film. Som handlade om att amerikanska presidenten blev nersskjuten av terrorister i norra finland!! Där träffade han på en ung pojke som var ute på en mandomnstur för att fälla ett byte och bli man. Ja befolkningen skildrades som en blandning mellan indianer och rednecks....fånigt.
Kanske mer än familjefilm kanske.....
Nåja som sagt så jobbade jag igår och vi hade bra med folk och det gillar jag. Hoppas att denna dag oxå kommer att innebära att umeborna har spenderbyxorna på haahahah.
Jag skall försöka påbörja lönerna under dagen för i veckan jobbar jag så det gäller att ta det lite då och då. Det blir inget pysslande med hotellet i alla fall denna vecka för jag kommer nog inte att ha tid. men jag verkar redan ha fått gäster som väntar på rum...
Nåja vem har bråttom??? denna hobby är perpekt för mig att träna mitt tålamod på. Det går inte att skynda och forcera för då får man bara börja om och det blir inte godkänt av hyresvärden, dvs mig hahahah Igår så pillade jag på med lister och trappan. Det är faktiskt ganska pilligt med alla stolpar som skall sättas på plats men rogivande ändå på ngt vis. Sen så gjorde jag 5 st armband i olika modeller och ja...jag gillar armband och halsband och örhängen.
Tänk att det bara är en vecka kvar tills jag åker till Turkiet på kurs och vila. Ja jag skall bara slappa allt jag kan och liksom bara vara.
Det blir att ladda med böcker och bara mysa på vid poolen :)
Visst ser det härligt ut och tänk om jag t om lyckas med att få lite färg på denna blekfeta kropp :)
Visst är det knasigt att man känner sig fräschare om man är lite brun, tror ni att de som är brun i hyn känner så om de är blekare???  
Oj nu har tiden sprungit iväg och jag har lite bråttom att göra mig i ordning och komma iväg.
Men jag önskar er en härlig söndag :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela