myma.blogg.se

En blogg om pyssel, barnbarn och livet

Your Daily porn???

Publicerad 2016-07-23 08:33:30 i Allmänt,

Hmmm jag har nu fått ngr kommentarer på bloggen. Men det visar sig oftast vara "erbjudanden" om att få mitt dagliga porrbegär tillgodosedda!!! Ehhhh.......nope. Men uppenbarligen finns det folk som behöver det eftersom de lägger ner tid på att skicka sådana erbjudanden. Men tyvärr kan ni se er i stjärnorna efter mig som kund. Något annat som verkar ge enorma klirr i kassan är all form av spelande. Det kan man se på all tv reklam, räknade lite lätt och kom snabbt upp till minst tio olika sorters spelbolag. Då tv reklam kostar skjortan så måste det ju ge sköna miljoner till ägarna. Jag spelar aldrig på ngt alls då jag jag hellre kastar bort mina pengar på en tidning istället. Lika dumt men då har jag sysselsättning en stund längre än det tar att skrapa en lott eller konstatera att jag förlorat. Har aldrig någonsin varit en tv spelare heller. Blir galen av ljudet och sen så är jag ju oteknisk och osnabb och helt värdelös på att ta beslut snabbt....ehhh ska jag hoppa nu eller vänta tills den där brinnande grejen kommer närmare???? sorry tvspelsindustrin i mig så har ni ingen kund. Nu springer det runt en hel del pokemonspelare över hela landet. Hel tokigt egentligen men jag tycker det verkar trevligt om man nu tycker det är kul. Hela familjer springer runt tillsammans och ungdomarna lämnar sina "grottor" och kommer ut i dagsljuset. Det är väl positivt kan jag tycka. Men sen finns det ju ytterligheter och knasbollar även i denna "värld" som inte kan respektera folkvett och hyfs. Men i det stora hela så tycker jag att det verkar vara en mycket trevligare sysselsättning än sitta hålögda inomhus. Vi är hemma i Umeå nu, men bara över natten. Vi jobbar idag och maken skall fixa mer virke till altanen. Jag har fixat med fakturor och lite sådant som inte stannar av. Lämnar dock en jäsickens massa göra till senare....kommer att vrida mig av ånger. Men jag vill upp till "friheten" igen. Sista dagarna har vi ju haft ett underbart väder och igår innan vi for var det så varmt att jag fick ställa mig i duschen två gånger. Maken har bytt ut hela altanen på framsidan mot nytt och det behövdes för det var lite murket på sina håll. Vi har bestämt oss för att inte ha räcken utan ha en lång trapp istället. Vi har fortfarande kvar Lukas och kommer nog att ha honom i två veckor till. Så mysigt med den gamla ruggugglan och idag medans vi jobbar så har vi fixat hundvakt. Han skall få vara hos min pappa.....om han inte glömt bort det och vi får lätt panik och måste fixa ny hahahha. Måste nog ringa och dubbelkolla med dem om de ska vara hemma. Nu blir det ngr dagarns "radiotystnad" igen innan vi hörs av. Ha de:)

Fredagsmys

Publicerad 2016-07-15 08:14:37 i Allmänt,

Ja ikväll hoppas vi på fredagsmys. Idag har jag en hel del på min att göra lista. Skall till skattekontoret , byta presenter, handla det jag glömde igår...suck, packa , vattna blommor, fara till butiken och snacka budget med min butikschef. Tanka bilen och plocka bort lite här hemma. Vi far så fort maken slutar jobbet och stannar för inköp av pizza i Bjurholm. Yngsta sonen med flickvän kör upp samtidigt som oss, men de skulle ta motorcykel. På söndagen kommer det än mer "barn" och hela stugan kommer att vara full hahaha. My fick en briljant idé om surströmming på måndag så det ser jag fram emot. Antar att jag måste fixa lite köttbullar åt de som inte gillar suring hahhaha Vi for ju ganska tidigt på dagen och gratulerade födelsedagsbarnet igår men tyvärr så visade det sig att bägge presenterna var för liten respektive för stora...:( så dem skall bytas idag. Maken klippte hans häck på ena sidan ??? får väl ta den andra ngn annan gång hahaha Men det ser inte så illa ut som det låter. Ehhh.....jag menar häck som växer och är grön inte sonens bak hahahaah. Var med My och Milou stora delar av dagen igår och nu kan man börja ana lite hittepåhistorier från henne. Men hon har långt kvar till Liams rövarhistorier, den ungen var/ är i topp. Var oxå stark igår?? jag var på Maxi utan maken som stöd hahahah. Kändes lite små konstigt,,,näää det gick bra. För vi är ett kolossalt bra team ihop på Maxi. Jag springer runt som en skadskjuten kråka och flaxar på. Samlar små högar här och där och springer ihop med maken och säger - Hög ovanpå fiskfrysen, eller hög bredvid hårdbrödet. Jag samlar ihop i små högar det vi skall ha och han tar vagnen dit och fyller vagnen. Låter kanske inte klokt men jefligt effektivt. Igår hade jag åtminstone sällskap av My och Milou och vi passade på att äta på Big boy innan shoppingen. Klokt för annars blir det lätt att man fyller vagnen med mer pga hunger. Köpte hem ett örtpulver som innehöll bär och blommor som gav energi och senare på kvällen tog jag mig ett bad. Var lite orolig över att jag skulle bli färgad av badet men nope. Skönt var det och gott doftade det.
Nu har jag hittat en kul grej för nyfikna personer som mig själv hahaha. Min granne mittemot är en figur som jag länge varit nyfiken på. Alla områdets katter använder hans uppfart för att ta sig till nästa grannes gård som är full av jox. De har en firma som har traktorer och klippare och gud vet allt och har miljoners pryttlar som tydligen är väldigt spännande ...om man är katt. Nåja tillbaka till gubben mittemot. Han är borta ofta och far iväg finklädd och när han är hemma så är det aldrig ljust på övervåningen och det är ofta andra män där.....vi tror han är homosexuell,,,eh vad det spelar för roll? ehhhh ingen men jag är orolig över att han har så många partners haaahah. Älskar att sitta och spekulera över vad han sysslar med. Var inne ett tag på att han var seriemördare bara för att tanken var spännande. Han går till sängs tidigt och har väldigt få lampor på...men varför är han aldrig på övervåningen??? Kom då på att jag skulle kolla upp honom, hihih Visst har vi väl alla en dröm att leka detektiv. Gick in på Hitta.se och fann hans namn och ålder och att där fanns tre företag registrerade....Miljökonsult och aktiehandlare??? okey...scrollade ner och fann en massa roligt värdelöst vetande. I hans område tjänar man mindre än genomsnittet, ja det skulle jag tro då de flesta som bor här är pensionärer hahaha. Sen röstar många på Vänsterpartiet???? what det hade jag aldrig anat. Senaste inköpet av bil i området är en sju år gammal Mitsubishi och det finns en singelkille på 19 år registrerad i området. hihih Nu måste jag kolla upp mig själv. Ehhh det här var ju väldigt konstigt....här står att jag är äldre än genomsnittet som är 48 år.....eh de måste antagligen mena hela Röbäck för på vårt område så är vi bland de yngre. Står att vår föreningen har 4070 bostadsrätter???? ehhhh nä det är ju helt fel. Kanske de menar hela Röbäck igen??? Hahahah googlade pappa och där stod att ett vanligt intresse i hans område var att lösa korsord och sudoki hihihi. Ja detta var ju underhållande och skulle kunna hålla på ett tag bara för att det är kul och fånigt. Men jag har andra saker att göra...tex dricka mer kaffe??? prata lite med kisse och höra hur han har det. Ögat ser lite bättre ut och hans trivs med att Lukas är här, inte minst för att det är roligt att följa efter oss på sista kissprommisen på kvällen. Men tills vi hörs Ha det :)

Torsdag och idag blir det kalas

Publicerad 2016-07-14 07:22:15 i Allmänt,

Ja idag skall vi på kalas, visserligen så fyllde födelsedagsbarnet år igår men idag skall stora delar av klanen mötas upp och sjunga ja må han leva. Idag fyller även en väldigt kär vän år :) Grattis på Din dag kära A. På lördag fyller min kära make år, så det finns en del kräftor i min närhet. Tittar man på hur kräftor är enligt astrologin så stämmer det klockrent på de flesta kräftor jag känner. De har väldigt många egenskaper som jag önskar att jag hade. Så är det ngn som går i giftastankar??leta upp en kräfta. Här är ngr bra egenskaper, eller egenheter? Starka föräldrainstinkter Vänlig och omtänksam Mycket romantisk och sexig Ekonomiskt och huslig Har en livlig fantasi Är tillgiven, trogen och beskyddande som partner Var ända ini baljan far alla dagar iväg? Jag tycker de flyger fram och jag har ngt att syssla med varje dag så vips så är det afton!! otroligt märkligt. Det är lite lustigt att gå ut på aftonen en sväng med Lukas, i alla fall om kisse får syn på oss och följer med. Så fort vi går lite för långt ut från kisses trygghetszon så jamar han hejvilt och vi får gå tillbaka hihi. Så vi rör oss lite i cirklar. hahah. Ibland går kisse fram och stryker sig mot Lukas och det ser så gulligt ut. En enda gång har han sett obekväm ut med kisses gosande och det var när han skulle bajsa hihihi. Det kan man både förstå och respektera tycker jag. Imorgon kväll åker vi upp till stugan och det skall bli skönt, förutom sängen då hhaahaa. Men törs man hoppas att vädret blir ok? Tänkte fara och handla lite idag för här ekar kylskåpet. Kanske köper ngt färdiglagat till middag och gör det lite bekvämt för mig, eller så en vanlig sallad. Nu blir det en kopp kaffe och sen ett vigt litet skutt in i duschen ...nja vigt? eller skutt jag nöjer mig med ett kliv. Ha de:)

Idag är det ingen dag som går spårlöst förbi

Publicerad 2016-07-13 07:58:46 i Allmänt,

Idag så firar vi en hel del. Milous farmor fyller år. Grattis Fia <3. Sen så fyller en av familjens söner år Grattis S. Sen så kommer dottern och dotterdottern hem från utlandet. Den äldste sonen har hört av sig från Barcelona och allt är bara finfint där. Är sugen på att fara dit för de bilder jag sett på den stora katedralen är som ett flugpapper för mig hahaha. Jaha vad gjorde denna männisch igår då`? Jo hon var och klippte sig och tvättade de sista tävlingsdräkterna , torkade golven, gjorde löner, och räkningar. Medan jag väntade på att maken skulle vara klar hos frisören så gick jag ner till kajen och det är faktiskt fint ordnat därnere. Vid vackert väder är det som en liten oas där må jag säga. Var och köpte ögonbrynsfärg....säkert 20 år sedan sist . Nåja smetade ut på brynen och fastnade i datorns underbara värld ....resultat Not so good.....har tvättat och gnuggat för att mildra det toksvarta...suck Lite så här såg jag ut
Nu är det ngt bättre, men alldeles för mörkt. Satt säkert en halvtimme hahahhaah Nåja har väl förhoppningsvis lärt mig att inte färga ögonbryn och glömma bort det. Nu måste jag ta paus och fixa mer kaffe..... Medan kaffe kokade så läste jag en krönika i tidningen om uttryck och ord som irriterar. Kanske var ett av orden??? och jag kan hålla med för det är en knepigt ord att använda åtminstone till barn. För jag menar oftast troligtvis inte, när jag använder ordet kanske. Men barnet hör JA och blir upprörd och skriker men du lovade ju??? Ordet kanske innehåller så mycket frågetecken så att det är bara förvirrande. Kanske kan vi fara? kanske är det öppet, Kanske om du...kanske om det är fint väder osv. Håller med om att det är ett förvirrande ord som bör användas med måtta. Nu är jag klar med de sista dräkterna och nu doftar de gott. Inte en enda sten ramlade bort och jag är nöjd. Handtvättade och hanterade med försiktighet hahaha
Ett annat begrepp som jag inte använder mig av är ordet längta. Jag längtar sällan till ngt för jag tycker att det inte känns bra. Jag ser fram emot saker istället. Låter kanske som samma sak men för mig så betyder orden inte detsamma. Fånigt och överanalyserande men jag föredrar orden se fram emot....Att längta är så desperat och jag vill tänka här och nu. Skitsvårt men viktigt för mig. Eftersom jag är så fokuserad på tid och lider av en ständig tidsbrist som egentligen bara är skitsnack, så vill jag inte längta efter ngt som inte finns i nuet. Låter det krångligt? ja det gör det säkert. Men om jag säger att jag ser fram emot resan till Wien med väldens bästaste vänner så låter det mycket bättre i mina öron än att jag längtar??? Tänk så många som lever för sådant som ligger i framtiden och går miste om allt det fina i nuet? Jag som är så fast i karmatänket tänker att om jag inte njuter av nuet så kan jag ge mig sjuttsingen på att jag blir överkörd av en buss dagen innan allt det jag längtade till skall hända???Ja jag är knasig!!! behöver inga papper på det hahaha Nåja nu ser jag fram emot att dricka upp mitt kaffe. Ha det:)

Nu har lille plutt kommit "hem"

Publicerad 2016-07-12 07:45:55 i Allmänt,

Igår så hämtade vi Lukas, vår gamla vovve och tanken är att vi skall ha honom i 2 veckor. Så roligt att träffa den lilla jycken. Men oj så förändrat det är....Han har ju ett lite underligt sätt att välkomna en när han träffar på de som han känner. Han ylar nästan när man ropar på honom. Därför så stod jag redo och ropade på honom när han kom ut. Ingen reaktion??? han gick lugnt fram och nosade lite här och där...ropade igen och ingenting??? Sen så såg han mig och allt var som vanligt. Vi gick in och pussades och kramades och jag gick till köket och hämtade en liten godisbit......gick tillbaka och lockade ...ingen reaktion. Jag sa att det är ngt konstigt med honom. Men maken tyckte inte det.
Men vi hade ju en tid för kisse på djursjukhuset kl 15,20. Hans öga rinner och han hade stopp i kanalen mellan nos och öga så han fick droppar för det...940:- senare, suck.Kisse bara låg still och de tyckte han var fantastisk. För en av de droppar de hedde i ögat gjorde tydligen ont och han var bara lugn och låg medans de gormade med lampor och små slangar. Jag var stolt som en tupp då de sa att kissen var enastående och så blev de om de hade ett bra hem och kände sig trygg med matte.Märk väl detta är samma kisse som kan springa i panik när man kommer gående, precis som om han förväntar sig en spark. Han har kanske en dubble personlighet? Nåväl jag passade då på att nämna att det var ngt underligt med Lukas. Märkte det återigen på djursjukhuset då de hade fått in ett akutfall och man kunde höra hur en hund skrek och gnydde. Alla de andra hundarna var oroliga i väntrummet, utom Lukas!! som låg så fint bredvid mina fötter. Han är visserligen van med andra hundar och bryr sig inte speciellt om andra djur. Men ni vet känslan man kan få? Efter en koll med klockor och stampande och smällande så kunde man konstatera att han var i princip döv??? Så konstigt med tanke på att jag ofta småpratar med honom och jag får ingen reaktion tillbaka. Jag skrämde honom riktigt ordentligt igår när vi skulle gå på prommis. Jag hämtade kopplet och pratade som vanligt.- Nu gubben skall vi gå ut och gå och lukta lite , men först skall du få kopplet och halsbandet på dig. Jag gick fram och skulle ta på honom och han hoppade till...han hade ju inte hört mig och jag komme från sidan och han hörde ju inte koppelrasslet. Så sorgligt....
Jag badade honom och han kröp ihop i knät och jag kunde inte hålla bort tårarna. Vår fina lilla Lukas som alltid varit så pigg och alert och beredd på allt. Men det var ändå som om jag kunde känna att han njöt av att ligga i knät och bli gosad med. Nu måste jag läsa på om hur man gör med döva hundar, antar att vi måste ändra oss lite efter hans nya jag. Men det är ändå underbart att känna hans lilla kropp igen.
Ha det :)

Måndag 11/7

Publicerad 2016-07-11 08:06:32 i Allmänt,

Nu är det måndag som följt av en lång härlig söndag. Vi for tidigt från stugan och väl hemma så packade jag upp och bokade tvättstugan och började tvätta lite tävlingsdräkter. Nu är det ju lätt att tro att det är mina dräkter i Mrs universum eller mrs fitness....men det är det inte. Det är dotterns tävlingslags dräkter och de måste handtvättas då det är fina mtrl och en massa bling på dem. Vet inte hur många de är men jag har en tanke på att tvätta sju per dag. Själv är hon ju i Turkiet med milou och hennes morfar, men skall jag vara ärlig så är jag inte speciellt avundsjuk för där är så varmt att de inte kan vara ute så länge. Har varit i turkiet under den perioden då det är som varmast och det var inte att leka med. Värst är det på eftermiddagstimmarna och jag tyckte det kulminerade vid 16 tiden. Puh så varmt. Men kvällarna är underbara och jag kan tänka mig att vända på dygnet skulle lätt kunna hända en yngre person. Nåja nu lämnar vi det och nu skall jag ägna mig åt lite kärringgnäll...vad ända in i baljan är det för fel på väderappar och all väderrapportering???? Igår så skulle det vara skitväder och regna hela eftermiddagen??? jo det åskade men inget regn föll då här på Röbäck. Istället hade vi en underbar sommarkväll på altanen och vi försökte oss på lite rosévinssippande...Men nä inte våran grej, smakar för mycket vitt vin. Så jag tog en cola istället och fascinerades av att vi satt ute utan kofta. Idag lyser solen på en klarblå himmel...eller åtminstone just nu. Ja just nu så är det fyrans väderrapportering som verkar stämma bäst. Problemet är att de inte ägnar så mkt sekunder åt "norrland" som de verkar mena börja vid Gävle!!!! jäkla tokskallar säger jag. Idag och antagligen hela veckan är jag ledig förutom lite bankbesök och annat måstegöra. Maken jobbar och jag far kanske tillbaka till stugan en sväng. Om och jag säger om det blir fint väder.......Nu gäller det oxå att inte hålla på som vanligt när vi är i stugan. Är det dåligt väder så äter vi en massa gottis och mackor och annat skit. Mest för att ha ngt att göra och att man sitter och blir sugen. Hemma köper jag ju inget som kan fresta mig så då är det lättare. Igår kväll så föll vi dock för frestelsen med en kvällsmacka, vi var ju på vännäsmarknaden och där köpte jag "fisbröd" ni vet sådana där mjuka tunnbröd, som man fiser en hel del av om man äter för mycket. Himmelskt goda om ni frågar mig. Vi skall dra ner till staden oxå idag för att byta lite kläder och inköpa en av sönernas födelsedagspresenter. Han fyller år nu på onsdag men vi skall dit först på torsdag och sjunga och uppvakta. Imorgon skall vi klippa oss och maken börjar tidigare så då hinns det inte. Men nu skall jag ringa till veterinären för kisse har ögoninflammation som inte blir bättre utan istället har det börjat se brunt och äckligt ut. Så vi får hoppas på få snar hjälp med det för att tvätta hjälper inte. Ha det :)

Snark....

Publicerad 2016-07-07 07:49:40 i Allmänt,

Oj så skön säng jag har här hemma. Den är extra extra fast och i love it. När vi köpte sängarna så ville vi ha olika fasthet och det skiljer väldigt mycket på märken vad de anser är hårt ,mjukt och medium. Den som jag köpte var en som inte ens stod framme för så få var intresserad av så hårda hhaaha. Undrar om jag kan baxa in den i bilen och ta med till stugan ???? Nu har jag i alla fall sovit gott och skall vattna blommorna och bära bort alla pärmar och papper och sen rulla iväg till stugan igen. Vi skall kasta en massa skrot idag, på återvinningen i Örträsk. Hade tänkt äta lunch på pärlan oxå och jag kommer att ta fish and chips. Pärlan är en restaurang i lilla örträsk, helt otroligt att det finns en sådan, men de fixar även mat till skola och omsorgen. Brukar faktiskt vara en hel del folk till lunchen. Jag skall ta dit lite cd skivor och ställa i hyllan. Ehh kanske ni funderar vilken hylla? Jo det är så att där finns en hylla med böcker och skivor som man kan få låna på lite "obestämd" tid istället för att kasta. Mycket bra om ni frågar mig. Skall tanka innan jag styr kosan uppåt oxå. Gillar inte att tanka och varför?? har jag ingen aning om? Men vet att många av mina kvinnliga vänner känner detsamma. Det är ju inget märkvärdigt egentligen men det är sådant jag gärna låter maken göra. Nästa vecka så jobbar maken och jag är ledig, vill ju så gärna vara uppe i stugan men kanske jag får spunk igen och far hem??? Man vet inte så noga hahahaha
Ville visa er en bild hur lappsjuka kan se ut??? Jag älskar stugan , men avskyr när jag inte kan sitta ute på trappan och filosofera hela dagen. Anledningen stavas kuling......vindarna fullkomligt tar död på all min livslust. Vi som har stugan på en udde är liksom rakt i färdriktningen. Gillar inte blåst som sagt och har inte en aning om varför förutom att det är kallt. Varm blås älskar jag hahahah ni vet den där underbara känslan av att stå i ett torkskåp? I love it Kanske jag är en återfödd albatross som kämpat i havsvindar tills jag bara gav upp och lät mig sjunka till havets botten??? Blåsten väcker gamla livs minnen??? Spännande tänk i alla fall eller så kanske jag var en sådan där äventyrsnisse som upptäckte nordpolen och kämpade med snö och isvindar??? Åh stackars mig Nu skall jag vattna blommorna och bädda sängen och packa ihop mig och fara strax. Längtar faktiskt en aning efter min andra hälft. Ha det :)

Spunk

Publicerad 2016-07-06 15:05:59 i Allmänt,

Jag fick ett anfall av spunk...Vaknade av att jag hade så ont i hela kroppen och värst i ryggen. Vet vad det beror på och det är att sängen är alldeles för mjuk. Jag sover nog hellre på golvet, skulle jag tro. Mjuk säng i kombination med min tyngd och att jag helst sover på mage gör att ryggraden ramlar framåt. Tror väl sjuttsingen att man får ont av det. Sen den däringa blåsten som gör en tokig. Allvarligt, tror det tidvis var orkanstyrka och hela stugan knakade. Ni som känner mig vet hur jag avskyr blåst och vad har jag då gjort??Jo suttit på arslet och sett tv tills jag blir lätt illamående. Jag fick helt enkelt spunk och sa åt maken JAG MÅSTE HEM. Han tyckte jag skulle försöka slappna av!!!!! men för fasen det har jag ju gjort i timtal och nu börjar det där beetendet att jag inte borstar tänder och byter kläder. Jag har inget emot att det är mulet, men när det blåser så att jag sitter och håller fast mig i broräcket då är det fasen ingen lek.
Sen kommer nästa psykfel....när jag inte har ngt att göra och jag känner mig nere så äter jag....mackor fast jag inte är hungrig, kakor för att det finns och en eller 25 godisar på det, tills illamåendet är på topp och jag kan fortsätta se del 10055773 av Hela england bakar.....suck. Men nu är jag hemma och varit på ica och köpt en mjölk och kaffepulver. Finns inget att äta här hemma men det känns inte som ett problem just nu. Maken är kvar i stugan och leker barnen i frostmofjällen sommarversionen. Ser han gå där framåtlutad i stormen och påtandes med allt möjligt konstigt.
Tror han ser sådana budskap på allt möjligt???han gillar att gå runt och sparka på stenar och kratta och klippa och trotsa elementen hahahaah. Men nu är det så att han är gift med en asfaltsprinsessa som lätt får spunk?!??!! Men jag har faktiskt en del att göra och hade fått fara hem senast måndag i alla fall för att sköta bokföring. Momsen skall in och räkningar skall skickas och en hel del skall betalas. Sen skall jag duscha och lägga mig i min sköna hemmasäng. Oh du ljuvliga säng. Hade helst farit och köpt nya sängar till stugan eller bädda med plankor till mig. En eller två nätter går bra men sen....samma öde varje sommar. Ringde och kolla men kände inte att det var läge att byta säng just nu hahahaha Den madrass jag ville ha gick på drygt 9000:- med sk sommarrabatt. Sen vill väl maken ha en oxå och jag vill inte kasta ut de pengarna just nu. Så istället lider jag men inte i det tysta hahahah Nu skall jag bara fixa lite kaffe och sen ta fram pappren och sätta igång och njuta av stadsljuden hahahah Ha det:)

Mulet och lite småkallt

Publicerad 2016-07-05 06:32:34 i Allmänt,

Nu är det morgon i mitt lilla paradis. Igår jobbade jag och visst är det typiskt att det är bästa vädret när man skall fara? Igår när vi kom hem vid just före nio så satt vi ute länge och bara tittade ut över sjön och njöt av kvällen. Väl medveten om att det nu dröjer tills det är bättre väder igen. Men jag föredrar detta väder för butikens skull. Det har öppnat en popupmenyn butik bredvid oss som säljer olika sorters prints. Jag gulla in mig rejält hahaha och fick köpa för halva priset hahhaha. Så hem kom jag med en bricka och en tavla. Skall ta kort så får ni se, men det blir nog imorgon. Jag skriver på paddan nu och börjar jag ta kort nu så raderar jJag väl det jag skrivit. Istället har jag tagit kort på sommarens projekt...eh liten överdrift kanske? 
Men detta hade jag tänkt fixa till och plantera ngt för sjuttielfte gången. Allt bara dör med mina svarta odlarfingrar. Tomten har jag fräschats till i år med lite ny färg. Men? Resten? Jo det blir ett litet projekt.
Vi höres lite senare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela