myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Vi suger på att mingla....och en skön helg.

Publicerad 2016-11-21 06:40:47 i Allmänt,

Kan ju bara säga att jag som är en pratkvarn utan like var ett väldigt tyst barn. Minns att släktingar t om kommenterade om huruvida jag var utvecklingsstörd ?? Sa i princip nästan aldrig någonting förutom med min syster som jag babblade med hela tiden. Var nog både blyg och lite hämmad och osäker. Men nu har det gått över... Har kanske bara mycket osagt? Men i fredags var jag less på att umgås...hahahhaha. Vi hade personalfest i gallerian och de började redan tidigt på morgonen med att rigga upp högtalare, ljus,skärmar och gud vet allt. Jag och maken var anmälda till detta och jag hann hem och ta på lite deo och byta kläder innan vi rullade tillbaka vid stängningsdax.
Vi var först....fick ett glas bubbel i handen , men jag tog alkoholfritt och sen så började det.....ehhhh vi kände oss som två dinosarier som på ngt vis tagit oss till nutid. De yngsta var född 1999 !!!! herreminje var inte det typ förra veckan? Nåja det blev värre när de började spela musik..näää inte musik ..utan sådan där "gnuggapå skiva" musik med en ung man med bakvänd keps som hade både för stora kläder och allt för stor inlevelse. Jag tyckte att de spelade för högt också.....Men allvarligt jag var mest där för maten....som visade sig vara vegansk....för det var så många som önskat det...hallå är hela gallerian fylld med aktivister?? Det var drygt hundra anmälda,,,men det visade sig vara de hundra yngsta och ingen av oss lite ehhh mognare. Utan bara en massa coola ungdomar som tog lite på en tallrik. De var nog rädda att lägga ngt på hullet??? för det var verkligen en syn för gudar när dessa hippa människor hade klätt om. Jisses annåda vilka kläder vi såg. För att inte tala om skor??? Vi har tre unga män som jag skulle beskriva som sk hens....svårt att veta riktigt. De jobbar på olika hårsalonger i gallerian och om det är ngn som skulle beskrivas som metrosexuell så är det dessa gossar. Tänk lite som Peter Siepen fast mycket elegantare.
Det var så småskojsigt att se för in kommer en av de tre i supertajt lite kostymaktigt med fjäderboa, makeup och trots att denna man är en lång gosse så hade han snört på sig högklackat....eller inga klackar alls egentligen...
jisses så skickligt att stolpa fram på dem. Nåja de är verkligen en frisk fläkt alla dessa ungdomar, men vi var hungrig på mat och jag fick snabbt med mig morfar...ja maken sa att han verkligen kände sig som en morfar. Vi stegade iväg på Max och åt en hamburgare och for hem och gotta ner oss i fåtöljerna och såg på vår favvoserie. Sen så hade vi en härlig helg med barnen på besök och pyssel och sena kvällar. En trevlig helg och som jag hoppas sätter avstampet på hur veckan kommer att bli. Idag blir det jobb och ikväll så kommer Milou, så det skall väl badas kan jag tro? Ha de :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela