myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

God Jul alla mina goa vänner

Publicerad 2013-12-24 07:20:27 i Allmänt,

Godmorgon och god jul eller som dottern säger Gos Jul. Igår var vi uppe sent och inväntade julen. Den kom och nu skall jag och kära maken fira jul i frid och harmoni. Vi blir nog mest själva idag och det har vi sett framemot. Vi har det så bra i varandras sällskap men det är sällan vi har det bara lugnt runt omkring oss. Imorgon kommer hela stora familjen och vi blir 14 runt bordet. Det är dom gångerna man önskar att man hade ett rum till hahahaaha. Men det brukar gå bra ändå.
Igår kom då äntligen sonen och hans tillkommande in på butiken och jag fick ge honom en stor kram. Det var mkt folk så jag hade inte all den tid jag önskade till honom. De har mkt att stå i och när de är hemma så är listan lång på alla som vill träffa dem.
Jag skall steka 3 kg köttbullar idag och baka en tårta, så sysslolöst blir det inte. Men inte ngt betungande alls just nu. Känner mig väldigt sliten efter en intensiv arbetsperiod, så vila är behövligt. Igår så tänkte jag på de butiker som har så här mkt folk för jämnan.....jisses så jobbigt hahahahaa. Hörs litekonstigt med tanke på att jag är handlare,men egentligen så kanske jag bara är avundsjuk på Panduro på Kungsgatan (stockholm) som säljer för miljonbelopp varje månad. Jag stampar lite med foten och gnäller - Det vill jag oxå....
Skall ner på stan på annandagen.för då skall jag titta på almanackor. Nu har jag försökt att använda Ipaden som almanacka och kalender, men..........det är inget för mig. Svårt nej, praktiskt ja men.... jag vill bläddra ??!! ja jag vet att det låter konstigt. Men man får en bättre helhetsuppfattning om jag får bläddra i veckobladen. Det är lika tokigt som att jag aldrig tyckte om digitala klockor. Man kan inte "se" helheten. Vad som varit och vad som är kvar...fattar ni?
Nu skall jag koka en kopp kaffe till och vänta på att maken vaknar och hämtar tidningen.....vredet på vår postlåda har frusit och jag vill inte bryta mina nya vackra naglar hahahahhaa
Här är en med bägge....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela