myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag...jajamensan hela dagen...

Publicerad 2013-10-26 07:14:46 i Allmänt,

Nu skall ni få höra. Igår morse la jag ut en massa papper på rumsbordet för att allt skulle vara klart för att bara starta igång på kvällen. Tänkte att egentligen var det ju ingen bra ide då jag bor tillsammans med åtminstone två små illbattingar. Tänkte på det lite då och då under dagen att synen bara kunde bli fakturor i hundratjugotvå bitar överallt. Men icke sa nicke...allt låg orört!!!när jag kom hem. Så förvånande....istället så hade de ägnat dagen åt toapappersrullen!!!!. Say no moore....använd fantasin hahahaha eller självaste pappersrullen låg på hallgolvet men papperet....ja men det är ok. Det går väl att använda till ngt i alla fall, de största bitarna hahaha
 
De var i alla fall mer effektiva än matte....jag kom hem och åt och skulle börja....men så kom jag på min kollegas tips om en serie....så då såg jag de avsnitt som låg på webben.....tusen tack M , den var ju jättebra så här långt. Lite lammen tystnar och lite 24;a om ni minns den serien och sen var det roligt att se James Spader igen. Han var ju med i många filmer på tidiga 90-talet.
 
Ja men sen började jag väl att jobba?....nej då somnade jag....vaknade just innan jag skulle hämta maken.
Kan jag skylla på att jag inte hade ngt hemma att snaska på? Det är lättare då att vara vaken. Nu känner jag mig lite dålig människa faktiskt....hade verkligen behövt jobba bort lite.
Oj kom på att innan jag började se på serierna så joxade jag lite i dockskåpet oxå! Nu kommer slöbekännelserna på rad hahahaahha.
Idag så åker vi iväg på en liten roadtripp och det skall bli så roligt och skönt. Hoppas att vi hittar ngt bra ställe att äta och att hotellfrukosten smakar bra. Jag gillar verkligen hotellfrukost, det är så skönt att bara gå och hämta och inte minst att bara lämna bordet och gå. Ingen disk och inget bortplock. Sen umgås med goa vänner....kan det kombineras bättre?
Skall nog köpa koppar och sen så har jag lite beställningar hahaha. Hoppas att vi kan gå och fika på ett lite mysigt cafe de har i S-svall. Det ser ut som en innergård och är det inte fult med folk och stojigt så kan det vara riktigt mysigt där. Nu skall jag ta en kopp kaffe till och sen beger vi oss iväg och hämtar resesällskapet. Vi hörs
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela