myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag 25/11

Publicerad 2015-11-25 07:44:19 i Allmänt,

Ja ,jisses annåda vad tiden går fort och vi är i slutet av november. Såg att årets julklapp blev en robotdammsugare, vilket jag inte tippat på. Jag trodde det skulle bli ngn form av ekonomisk gåva. Nåja tror inte att jag är intresserad av ngn sådan i mitt hem. Kan de verkligen ta upp skräp? utan att jag måste flytta runt en massa möbler. Tid som jag istället kunde ha lagt på att dammsuga själv? Jag har inte en aning faktiskt. Nåja hann jag allt igår? Nja....nästan. Kalendern blev inte klar då snöret tog slut. Julgardinkartongen??? fortfarande puts väck. Men jag hittade i alla fall två par och resten skiter jag i att byta....tror jag. Handlat, betalat räkningar, städat,pyntat, hittat tavlor, klart :) Så här ser granen ut i år och nu skall jag bara göra ngr fina paket och smällkarameller att ställa därunder.
Byrån jag målat och grejat med är jag inte alls nöjd med så den skall målas om!!!! den blev inte den gråa färg jag önskade utan fick en blå nyans. Helt otroligt fel i alla fall. Men skall jag vara ärlig så, lutar det åt att den får fara till returmarknaden. Vår lilla hall är helt enkelt för liten med alla möbler som jag vill ha kvar. Det är bara att inse :( Men jag hittade ngt att sätta upp på väggen i alla fall. Tog en bild på en av tavlorna och de nya lyktorna.Det blev bra även om bilden ser ganska tråkig ut.
Idag blir det jobb och jag börjar tidigt och stänger så det blir en heldag. Hoppas att det blir bra med kunder så tiden flyger fram. Det brukar göra det om det är mycket att stå i. Kommer väl varor oxå och beställning skall göras. Innan jag börjar så skall jag duscha och det känns bra att det är töväder, så man inte fryser arslet av sig om man är fuktig i huden. Bort med snöskiten...I love slask hahahah Fast det är ju i sanningens namn inte självaste snön jag avskyr utan att det är kallt i samband med den och blåser det i kombination med kyla så är det snön som får ta skiten Det har gjorts en beräkning av hur mycket mjukgörande kräm det går åt för att som vuxen smörja in sig tre gånger om dagen under en vecka respektive tre månader: Åtgångsschema 1 vecka 3 månader Hela kroppen 450g 5400g Bålens framsida 150g 1800g Ryggen 150g 1800g En arm 75g 900g Båda händerna 75g 900g Ett ben 150g 1800g Båda fötterna 100g 1200g Ref.: H.Hammar - Kompendium i dermatologisk behandling.. Hmmmm. funderar lite.....många smörjer in sig med krämer och grejer efter dusch. Vars tar det vägen? självaste krämen? Är det alkohol i så dunstar väl det, antar jag. Men parfymen och oljan och alla grunkor krämen innehåller? Far det ini huden och sen upptas det av kroppen och sen skiter vi ut det? Är det nyttigt? Kanske smörjer och doftar lite godare i kanalen.....men allvarligt kan det vara nyttigt? Försökte googla men hittar inget svar på vars det tar vägen. Vet att jag är ute och surfar runt i nattmössan, men om man smörjer in sig i mjukgörande medel varje dag och det sedan upptas av kroppen, blir inte det övriga innehållet i kroppen lite för mjukt tills slut? Oj stora tankar, men lite intressant tycker jag och jag kommer inte att släppa detta. Måste bara visa en typiskt situation härhemma. När det städas och fejas då håller han sig borta, men när det är klart så då intar han oftast mitten platsen och sover så gott att han snarkar.
ha nu en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela