myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ja hör dö ni..

Publicerad 2013-04-09 07:38:28 i Allmänt,

Dockskåpsvärlden är mer komplicerad än vad jag visste. Det finns flera olika skalor, 1:12, Lundby och sedan en som är mittimellan. Har nu börjat få hem lite möbler och i mitt hus kan både dvärgar och jättar bo!!!! Nu måste jag bestämma mig för vilken skala. Men får vänta tills allt jag beställt har kommit. Jag traderar hej vilt, men det är ju inga fantasi summor från 1 kr till det dyraste som var 129:-. Men hamnar oftast kring 25:- plus frakt som kan vara mellan 6:- till 35:- beroende på storlek.
Nu måste jag ju finansiera min hobby så funderar på att anmäla mig till loppis och sälja bort lite grunks. Haaa nu är det ju så att jag har ju inte så mkt grunks, eftersom jag bor trångt och inte har samlat på mig. Är det ngn av er som är intresserad av att hyra bord?någonstans?
 
Som ni märker är jag helt uppslukad av detta hahhaha. Men jag har så trevligt, Igår så ville jag visa maken allt fint , men intresset var väl inte så jättestort. Förrän han började titta på konstruktionerna, då blev han lite intresserad. Han tycker ju om att bygga och lösa olika saker. Vilket kommer väl till pass om han skall bygga mitt hus.
Men vi måste ha en lövsåg och mtrl och det är ju ingen brådska så när det blir har vi ingen aning om.
Igår efter jobbet så gick jag till biblioteket och fick tag i 8 böcker om dockskåp. Fatta hur fort jag jobbade med bokföringen!!! Jag blev nästan lite svettig. (Har kollat nu på morgonen att inget blivit tokigt eller slarvigt) Men trots att jag jobbade väldigt effektivt och att middagen blev enkel så tar det låååååång tid.
Så klockan hann bli strax efter 8 innan jag kunde sjunka in i mina böcker. Halv elva gick jag och la mig. Mest pga att förståndet sa åt mig hahaha...
 
Idag börjar jag lite senare då jag måste iväg och göra lite ärenden och dammsuga bort lite här hemma.

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2013-04-09 08:28:53

Hör av dig om du ska boka bord, vi har maaaassa grunks!

Svar: Så bra:) My hade oxå. Skall genast kolla...
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela