myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Raj raj

Publicerad 2013-02-22 10:49:00 i Allmänt,

Ikväll skall maken på after work och en del av mig är så avundsjuk att han far på kuligheter lite då och då med jobbet. Ta på sig "fingåbortkläder" raka sig och svänga en bägare. Men vem försöker jag lura??? Vad är väl en bal på slottet? Inte fanken är det speciellt roligt att sitta på pub och skrika för att kunna höras i allt sorl. Sen måste det vara intressant för att jag skall hålla mig vaken. Nä då sitter jag hellre under min korkek och luktar på blommorna. För är han borta så innebär det myskväll och senkväll för mig. Då frossar jag i alla tvprogram, det kommer att bli riskförlossningar, vulkaner, grandiosa husbyggnationer, olösta FBI fall och andra sjukhusserier och faktaprogram. Sånt som maken inte uppfattar som en underhållande fredagskväll, men som jag kan vara vaken till mitt i natten och glo på.
 
Lägg till lite choklad och cocacola och jag säger kalasmys. Eller så somnar jag och hör inte telefonen när han vill bli hämtad utan han får ta taxi... hahaha har oxå hänt kan jag säga. Jag är och förblir en hemmakatt. Tycker det är roligt att träffa vänner och äta gott och surra, men gå på lokal är inte speciellt kul inte ens bio. Käka på max är ok men gå ut på restaurang här hemma näääää...Först så sitter man i värmen och myser om det inte är svinkallt i restaurangen vilket det kan vara.
 
Sen ska man om man druckit vin gå ut i kallvädret och åka buss. Nä fy faderullan så ovärt. Utomlands är det underbart att äta ute och sen bara strosa omkring. Men jag hatar att frysa och att det blåser. Kanske det beror på att jag är en liten skön orkide, eller bara därför jag inte "tyck om de" Gnöl och gnäll vart det nu. Men samtidigt så skall jag inte klaga för vi har ett kallt blåsigt och översnöat land men jäsikens vad bra vi har. Inga jordbävningar och vapeninnehavet är relativt lågt, det mördas och bombas inte,som i andra länder, vi har rent vatten och mat, el och annat fantastiskt. Ett fyrfaldigt leve för konungariket Sverige hurra hurra hurra hurra   (Ja jag är rojalist)

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2013-02-22 19:26:00

Nu har jag tagit mig tid att varva ner, tagit ett glas vin och en filt med mig och bara myst ner mig vid datorn. Så nu har jag läst heeeela din blogg från början till slut. Du är så fantastisk och ärlig Ingalill - det ska bli ett nöje att följa din blogg! Nu tror jag minsann att jag måste blogga lite själv också :)

Kram på dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela