myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon alla sommartokar...

Publicerad 2013-07-04 07:00:49 i Allmänt,

Ja visst blir vi extra tokiga på sommaren? Vi grillar och far runt som galningar och skall göra massa grejs. Människor skall grattas och folk gifter sig och fyller år mer intesivt än andra årstider. Sen så skall det byggas en altan eller två. Det är i alla fall det säkraste sommartecknet för mig, det är när min man skall bygga något. Han ojar sig och säger, jag hinner inte...jag kan inte men egentligen så säger hans inre röst Yippie...Nu har han så tur att dottern vill ha ett staket/plank så nu får han nog dra på sig snickarbyxorna. Vet inte hur han planerat bygget. Han vill nog göra lite nu till helgen, men jag vill ju till stugan för att se om kisse kommer fram. Kan bli så att jag åker själv efter jobbet på lördag.
Det är en intensiv jobbperiod just nu och allt annat man ska hinna. Det blir långa dagar och jag måste medge att gå och lägga mig är mitt favvogöra just nu.
 
Men om allt går i lås så kommer det att bli semester även för oss. När det gäller vädret så föredrar jag mulet för butikens skull. Men vackert för barnens skull. Viggo sa:- Att det är sommar men inte idag.. när han var här sist. Då fick jag lite dåligt samvete när jag önskat detta väder. Men bara det inte blåser är jag nöjd, som ni vet så avskyr jag blåst.
Ibland i stugan så är det helt vindstilla och det är magiska stunder tycker jag. Ibland går jag upp extra tidigt bara för att se daggen och morgondimman spegla sig i sjön. Det är så vackert och hela mitt jag fylls av tillförsikt och livsglädje.
 
Den tiden på morgonen brukar det dessutom inte vara några insekter uppe har jag märkt. Kan konstatera att myggor och knott är sjusovare och kvällsaktiva. Med andra ord så möts vi inte ofta hahahaha..
 
För övrigt så är det inget annat på tapeten det närmsta dygnet i alla fall. Men ikväll efter jobbet så måste denna dam ta tag i lite papper annars kommer jag att själv ge mig smisk....igår så tog jag fram travarna.....men läste bloggar istället.....dålig människa,,,,synden straffar sig själv,,,,,tröttmössa, latmask ja och alla andra ord som kan beskriva fenomenet när man skjuter upp viktiga jobb bara för att man inte vill eller orkar.
Nä nu skall jag bege mig till jobbet och idag så slutar jag tidigt så då rackarns finns det inga ursäkter...eller????

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela