myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Åh hej och hå vad det blåser....

Publicerad 2013-11-17 08:12:08 i Allmänt,

Jisses Amalia vilken blåst det har varit och är. De varnade på radion om många omkullblåsta träd i hela västerbotten och nu hoppas jag att det inte gäller i Örträsk och över stugan !!!! Lite coolt med takpanoramafönster men det kan bli besvärligt att skotta snö inomhus så att säga.
 
Jag hör varje dag folk som saknar snön och ljuset osv, men som ni vet så tycker jag bättre om detta. Igår var det riktigt mysigt att vara inne och höra blåsten och mysa ihop i soffan. Vi eller rättare sagt maken ville prova ett nytt försök med "så mycket bättre". Vi har ju sett ett program och jag tyckte det var skit. Jag är fortfarande säker på att jag tycker detta var en dålig säsong. Vet inte riktigt varför....retar mig på Ken. Sen så känner jag inte av magin, som jag tycker jag upplevt tidigare säsonger. Ebbot har jag aldrig lyssnat på men han verkar ju vara trevlig. Men nog om det.
Efter jobbet så for vi på kalas hos Milou och det var ju trevligt. Även om hon inte riktigt var intresserad av att öppna paket, så fanns det ju alltid ngt annat att syssla med. Hon hade en sådan söt kjol på sig en sk Tutu...jag säger ballerinakjol. Den/hon var jättesöt och jag skulle i hemlighet velat ha en själv hhahahah.
Sen iväg och handla lite god middag....maken fixade med maten och jag tog bort tvätten i rum och kök!!!! (se tidigare inlägg) Maten var underbart god...vad vi åt? Jo potatisterriner, färdiggjorda bara att värma. men de är jättegoda. Till det en lite halvblodig ryggbiff och sallad. Mätta och belåtna så konstaterade vi bägge två att vi längtat hela veckan efter den stunden. Sitta ner bägge två och äta gott och bara vara. Tycker att livet snurrar på lite för mycket ibland...men å andra sidan är det oftast självvalt.
 
Vi såg ju även en film som vanligt men tyckte den var lite halvseg så jag la lite patiens !!!! ca 20 stycken!!!. När jag var less på det så tog jag fram lite papper och började bokföra lite istället. Kändes bra att börja så då är det mindre idag. Sen så målade jag lite på mitt pyssel oxå, vet inte riktigt hur jag tänkt detta? Men ngt med kottar skall det bli, typ tomtar och lite granar....hmmm får se när det blir klart om jag kan visa hahahahaa
En av mina damer i dockskåpet låg på golvet imorse. Hon hade inte tagit sig ut själv, det är jag tämligen säker på. Hon har nog fått hjälp....och jag misstänker den störste busen av dem alla Morris......Sen såg jag att lilla butiken hade fått besök oxå.....av samma varelse.......huller om buller låg allt. Fattar inte att det ska va så mysigt att ligga där???. Det blir nog en tur ner på jobbet idag, så jag måste nog ta med mig lite mer kartonger åt dem så de kan krypa in och ut och hit och dit.
Maken skulle jobba idag så det blir nog en sådan där dag man gör det ena och lite av det andra. Vilket passar utmärkt, för min del. Nu blir det en kopp Java till sen på pappershögen...

Kommentarer

Postat av: Marianne

Publicerad 2013-11-17 12:47:59

Håller med dig om blåsten,efterlyser en blomlåda!kram

Svar: Va en blomlåda???? Som nu virvlar runt på Ersboda??? Ja du får spänna fast allt och alla de här gångerna hahahaa. Tur att voffsegull är stabil annars hade han oxå virvlat iväg på promenaden.
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela