myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag trettonde oktober

Publicerad 2013-10-13 08:36:05 i Allmänt,

Har sovit dåligt inatt. Hostig och torr i halsen - ingen bra kombo. Sen så är det mkt att fundera på och då ljudboken jag har nu är så tråkig, så far tankar än hit än dit när jag ska sova. Tänkte på det inatt när jag inte kunde sova. Hur många som ligger vaken och funderar och vrider och vänder. Antar att vi är en hel del, det är så knasigt.
Ja det är så dumt och idiotiskt, ibland så kan jag bara och ligga fundera på hur saker fungerar tex en espressomaskin eller en kopiator. Oh my god- så onödigt.
 
Jaja hursomhelst så blev kattgården klar igår. Simon kom hem och hjälpte till vilket var kanon. Sen så började showen.....när vi släppte ut kissarna. De fattade inte ett skvatt.....De försökte klättra-men det gick ju inte, de försökte tränga sig igenom - men det gick ju inte. Storkissen ansträngde sig inte så hårt kroppsligt utan valde att försöka stirra bort stängslet- det gick inte.
Men det blev jättebra och idag blir nog deras lilla hus klart oxå. Sen så skall det byggas ett litet klätterträd och lite kuligheter där oxå.
Idag så kommer Liam och Milou hit , vilket blir väldigt trevligt. Storebror ska på simskola och mamsen jobbar. Milous mor är på resa så henne hämtar vi på flyget i eftermiddag.
Det finns kladdkaka kvar så det kommer nog att uppskattas av unge herrn. Vi måste även ut till min mor då högtalarsladdarna i hennes tv har åkt ut och hon är ju lika oteknisk som jag så det måste fixas. Fast ibland så tänker jag att jag är ju inte oteknisk bara helt ointresserad av att lära mig. Fattar ni hur jag  menar? Data, tv.el och sånt där är så ointressant. Det ska funka punkt slut. Om det inte funkar så är det bara massa skit man måste kunna eller veta. Min hjärnhårddisk har bestämt sig för att den ytan det tar att lära sig är onödig och den kan vi fylla med massa annat trams istället.
Ja där har vi det, det är det där tramset i hjärnan som håller mig vaken på nätterna. Förblånat... skall kanske plugga in lite datakunskap, plus och minuspoler och digitala kamfilter idag? Jag börjar med att ta en kopp kaffe till....

Kommentarer

Postat av: Elena

Publicerad 2013-10-13 09:14:02

Vill ju se bilder! Nyfiken :)

Svar: Japp skall se om jag kan fixa det :)
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela