myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag, Tuesday, Martedi mäste få blända med min italienska hahaha

Publicerad 2013-10-15 07:40:26 i Allmänt,

Apropå ord så berättade en kund ngt kul igår. Hon berättade om en tant som hon hade hört säga: Dom sa på radion- Indonesier varför heter det så? Jag har då alltid sagt indier!!!!
Ja åter till ordningen, nja ordning har jag då inte nattetid. Vi har en typ av mentor från Panduro som heter Rose. Hon är rak och tydlig med sina förslag och ideer. Förra veckan sa hon ngt om att jag borde flytta om lite och det är det jag har gjort inatt istället för att sova. Ja kanske inte praktiskt men i huvudet så har jag flyttat och hängt och grejat. Vet att jag inte är ensam då flera av mina kollegor oxå kan drabbas av detta fenomen. Det är så knäppt, att det finns säkert en sjukdom kopplat till fenomenet.
Det dummaste är att det blev inte bra och inte klart heller. Så idag hoppas jag att mina klartänkta kollegor kan hjälpa till.
Idag måste jag även komma ihåg att beställa lite mer papper till sonen och den blivande hustruns inbjudningskort. Det blir 50 st kort så det finns att göra. De kommer att bli väldigt fina till slut. Men det svåra är att få till alla vikningar snygga. Nu har jag tänkt ta dottern till hjälp. Hon har större tålamod till vikning, än vad jag har. Det får inte bli fel på en mm, för då blir det snett. Fatta hur precist det måste bli!!!! Sånt kan göra mig fullständigt galen. Man mäter och mäter och det blir snett likt förb....at. Två vikningar skall vara exakt 5,2 mm annars överlappar de, eller glesar.Är betydligt pilligare än vad det låter.
 
Igår så målade jag en av lådorna som skall vara i skylten sen, nu är det bara 10 kvar!!! Men det kommer att bli bra. Nu väntar jag bara på att Rusta skall ta fram ljusslingorna. Så då kommer vi kunna skylta om. Det kommer oxå bli lite fint runt entren. Apropå entren, funderar allvarligt (nja kanske inte) på anskaffa en lövblås. Blir tokig på alla löv som blåser in. Antingen är löv vansinnigt sällskapssjuka och vill in eller så är det på rent jäkelskap de virvlar in.
Hursomhelst så far de överallt och även ngt typ av sanddamm. Igår var varorna längst fram seriöst grusiga!!!!.
Nä nu blir det en snabb påtår och sen iväg. Börjar gruva inför fredagens slutfas i rotfyllningen. Skulle inte förvåna mig om de hittar ngt mer skit och det blir miljarders kronor till i utgifter...suck...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela