myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En liten snabbis..

Publicerad 2014-12-18 09:09:12 i Allmänt,

Idag så tar jag nog bara en halvdag då det varit lite intensivt de senaste veckorna.
Igår så fick jag i alla fall ngn form av kärleksbekräftelse av maken:
Skulle resa mig upp från soffan och det gick tungt och jag kände mig lite ledbruten.
 
jag: Oj oj vilken gammal och skruttig fru du har...
Maken: Åh så bra...det gillar jag.
Jag: Va?....vad då rå?
Maken: Nämen jag skulle aldrig orka med en ung och pigg fru....
 Så jag får alltså stanna kvar....skratt
Nu borde jag veta bättre än att planera...men det har jag gjort ändå...Ikväll ska Milou vara hos oss lite längre. Maken skall hälsa på brodern och jag och Milou tänkte fara förbi min pappa och lämna lite kort som han ville att jag skulle fixa på min skrivare. Sen hem och lägga den lilla sessan. Men är hon trött och slut så stannar vi hemma. Det är inte så roligt för henne att reja om hon hellre vill stanna hemma. Så allt står skrivet i stjärnorna.......
For iväg en sväng från jobbet och skulle handla åt mamma,,,,mot Maxi. Där var det långa köer skall jag meddela.....Usch och fy.
Men jag fick känna på karma igår oxå. Jag tror ju på sådant. Jag var till banken på teg för att växla pengar, där på parkeringen låg det ett bankkort som jag gick och lämnade in på den andra banken. Sen glömde jag mitt eget i parkeringsautomaten senare.....men innan jag gick in till butiken så for jag över till lekia och lämnade lite växel till dem då de hade det lite skralt med tjuggor och kronor. Där ringer min telefon,,,,och en Lotta från Dorotea hade hittat det i automaten......det ni.....blev jätteglad och jag skulle ju ha missat samtalet om jag gått direkt till jobbet för där skulle jag aldrig hört telefonen. 
Så min tes fungerar...gör man ngt vänligt så brukar det komma tillbaka på ngt sätt.   Tack Lotta från Dorotea.<3
Idag blir det inköp av julklapp till pappa och mamma och till julklappsleken. Det är första gången vi har det och det skall bli intressant. För jag vet en julklapp som är inköpt till den och den VILL JAG HA.....får kanske köpa den av den som får den i värsta fall.
Blir nog jobb hela helgen skulle jag tro och sen heldagar igen så jag har bara idag på mig att fixa det som måste inhandlas. Mat och julklappar och löner och fakturor. Hell yeah...i can do it...eller så blir det pizza och ris ala malta och så köper jag getter till alla till julklapp som de får skänka vidare till afrika. Hmmmm en bra ide....de där med getterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela