myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag och detta är inte över....

Publicerad 2014-02-10 07:09:21 i Allmänt,

Idag så gäller det att sprita sig och då menar jag utvärtes. Idag ligger kära maken magsjuk....så då är väl förhoppningsvis ringen sluten? Googlade på magsjuka och kunde läsa att bästa sättet att skydda sig är att sprita sig ofta. Kunde även läsa att blir man inte magsjuk på det viset att det kommer ut ngt? om ni förstår vad jag menar så kan det istället ge ont i leder, feber och magknip. Japp så hade jag det....
Nåja det gick jättebra att jobba i lördags i allafall utifrån mitt tycke. Jag var lite orolig men det gick bra. Igår så var vi barnvakt då mamman hade DM tävling att ta hand om. Vi var där ett tag ,men både lillan och jag var trött så det blev bara en liten stund. Synd för jag hade gärna stannat kvar. Vilken energi det fanns hos de tävlande och de var så duktiga. Men i ärlighetens namn så var jag alltför trött för att orka vara kvar.
Men nu skall det bli skönt att få återgå till jobbet.
Den enda som gillar att ngn är hemma är kisse som antagligen tror att vi är hemma för hans skull. Han ligger helst på en och i princip kräver att man skall stryka och gosa med honom. Slutar man så kommer tassen fram och han petar tills man börjar om igen.
Nu skall jag bege mig till arbetet och jag får önska er alla en toppendag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela