myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jag har det så bra trallalllaa....

Publicerad 2014-07-02 07:38:27 i Allmänt,

Igår så gjorde jag hela majs dagskassor och jag knäckte koden..yippie. Det är värsta matten. för plus blir minus och tvärtom, så man får använda de små grå. Ett tag rasslade det nog mer från min hjärna än från min gamla skruttdator, Men det känns så bra och nu skall jag kasta mig över juni....yihooo
När maken kom hem ville han gärna göra mat...och jag som var helt upptagen med bokföring, tyckte det var en utmärkt ide. Han hade tydligen varit sugen på råstekt potatis och grillat hela dagen, så han kastade sig över köket. Dessutom diskade han och plockade bort.....så skönt. My och Milou kom förbi efter maten och vi gjorde lite förberedelser inför bröllopet. Nu är det bestämt vilken storlek det skall vara på vigsel respektive festprogram. Jag hann oxå göra lite servettringar eller grunden för dem, framför tv:n senare på kvällen. Målade ett till varv på korthållare till buffebordet och inte att förglömma så har vi nog framsidorna till programmen klara, efter brudparets godkännande.
Har lovat att göra ett kort från mormor och sen så måste jag göra klart mitt eget till de blivande tu....men det är kärt göra så det är bara kul.
Det är mkt att tänka på inför ett bröllop, men det är skojigt att få vara med och det är tur att vi kan hjälpas åt.
 
Det känns hursomhelst riktigt bra. Ingen yrsel och sådana tokerier. Jag blir dock väldigt trött fort och känner ett större behov av pauser. Men på ngt vis så mår jag så himla bra. Ansvaret över butiken har jag inte helt på mina axlar och tid till det jag måste göra finns. Det underlättar så mycket att de kroppsliga svagheterna förbleknar.

Jag är gift med en underbar man som än en gång vill göra en  ärbar kvinna av mig med tanke på att han vill att vi skall köpa nya ringar. Vad är väl lite blodtryck hit och dit och trötthet, rynkor och allmänt kroppsförfall mot att ha en sjukdom eller vara ensam i sitt förhållande? inte ett skvatt. Brukar tänka så när jag studerar mig och ser alla skavanker eller när självkänsla är på botten. Är jag hellre sjuk eller rent av död? Absolut inte, jag är hellre fet och rynkig än död och begraven så det så....
Måste iväg ut till mor oxå, hennes tvkontroll är stendöd...eller glapp för hon kan bara se på en kanal. Maken var där och fick den att funka men det krävs lite dunkningar i bordet och lite våldsam hantering hahha och det fixar inte mamma, Så vi får nog fixa en ny kontroll.
Men sådana brukar finnas på Clas Ohlssons. För övrigt en himla bra butik, de har det mesta tycker jag och billigt oxå.
Men nu skall denna människa gå och borsta tänderna och rolla sig under armarna och starta dagen som idag verkar lite mulen och kylslagen. Men det är bara bra, då sparar vi en solig dag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela