myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Kära Torsdag

Publicerad 2014-06-19 07:16:44 i Allmänt,

En av veckans favoritdagar. Söndag är oxå en favvo dag. Kanske för att jag brukar städa och handla på torsdagar och det är en skön känsla när det är rent och fyllt i kylskåpet och att man vet att nästa dag börjar helgen....
Igår så kunde kära maken olja in altanen och det kommer att bli bra även där på baksidan. Det är midsommartider nu och vi frångår en av våra traditioner....vi brukar fira med goda vänner i Nordmaling. Men vi brukar först fara upp till stugan och sen köra ner till Nordmaling och sen upp till stugan igen. Bara för att få lite stugtid....men i år så skall det vara kallare än vanligt och det lockar inte lika mycket då.
Det är ju ruskigt kallt och en semestervecka i värmen hade ju inte varit helt fel just nu. En av mina arbetskamrater for igår till värmen och lite avis blir man faktiskt.
Idag så kanske det blir att träffa Milou, vilket känns väldigt bra. Hennes mor vill ha hjälp att slinga håret och jag har erbjudit mig. De far iväg till Ramsele över midsommar så farmor och farfar får njuta av lilla prinsessan. Synd att inte vädret och värmen var bättre. Så hade hon kunnat vara ute och leka med alla nya uteleksaker och dessutom är ju värme bättre för My:s leder.
Våran förkylning är fortfarande stabil....om man är på förkylningens sida så att säga. Mindre snor men mer rasp i halsen. Maken är hemma idag från jobbet för att kurera sig, så jag antar att han kommer se en hel del på tv? Det är mysigt en timme eller två men sen så blir det ganska tråkigt.
Vår kisse tappar just nu vinterpälsen och antar sommarfärg??? Det blir som tussar, men det är bättre än hår överallt och på sommaren blir han mer rödaktig och inte lika fluffig. vet inte omdet beror på ras eller färgen för jag har då inte sett ngn annan kisse ändra färg och hår beroende på årstid?
Från det ena till det andra så är jag sugen på att börja koka kaffe igen. Vi dricker enbart pulverkaffe hemma, mest för att det är så praktiskt och en termos räcker inte så långt. Men har hittat en kaffeblandning som är ganska gott: Mollbergs blandning. Har inte smakat den som kokkaffe utan i sk kapselkaffe. Men jag är nästan säker på att det finns som kokkaffe. Får se idag då jag skall iväg och handla lite....antar att det är fler än mig som hade tänkt det hahaha Säkert både köer på ica och systembolaget. Tror nog att det blir en liten mindre butik jag kör min handling. Nåja tills vi hörs ha det så bra.
 

Kommentarer

Postat av: Marianne o kurre

Publicerad 2014-06-19 08:40:23

Välkommen till stugan på midsommar 16.00!kram

Svar: Åh det är så roligt att få komma och även får se ert sommarhus :)
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela