myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Andra frågan: Fem saker jag tänkt på idag....

Publicerad 2014-11-14 08:28:46 i Allmänt,

Nu är det tidig morgon....så jag tar vad jag tänkte igår....
1 När skall jag ta en bokföringsdag...nästa vecka
Har en hel del att ta tag i, då det är halvårsbokslut. Revisorn vill att jag skall kolla att kassaraporterna stämmer med huvudboken i bokföringen. Urtrista uppgifter och som sällan stämmer....åsså får man räkna, kolla igen, och räkna. Jag blir fullständigt galen varje gång jag inte får det att stämma. Revisorn säger: Jaaa men det är okey med liten differans .....men jag fixar inte sånt hahahah. Brukar bli en anselig hög med papper.....Känns ändå bättre denna gång då jag inte jobbar dygnet runt.
2 Vad ska vi hitta på i helgen nu när vi skall vara barnvakt....
Något skoj måste vi ju hitta på. Att bara fara och hyra film och köpa godis känns ju lite sådär....Kanske fara och mata fåglarna uppe i dammen? Även om besök på Lekia kanske uppskattas mer hahhaah
3 Jisses vad trött jag blir på folk som inte tänker......
Gäller det mesta som händer i vårt samhälle. När folk inte fattar att de måste se helheten och lyfta blicken från sitt köksbord och måste använda skallen. Ett exempel att man inte fattar att ett löfte på flera miljoner till vården plötsligt skulle trollas fram....eller att kulturhuvudstadsåret ger tillbaka mer än vad det kostat......att inte använda blinkers när man svänger....att jag skiter i om de parkerat utan att betalat och blir sur om jag inte låter dem gå före i kön...
4 Usch vad jag tycker det är tråkigt att köra bil.
Jag gillar att köra bil fort och långt.....men hur mycket jag avskyr att bara köra korta sträckor,,, med alla svängar kurvor och blinkningar och bromsningar och alla bilar som bara är i vägen. Det kan nog ingen förstå....tar miljoner gånger hellre buss.
5 När kan jag börja spela julmusik i butiken?
En fråga som sysselsatte mig flera gånger under gårdagen.....är så sugen att börja nuuuuuuu.....
Kan nog inte hålla mig utan vill börja nästa vecka lite i alla fall.....
 
 
Idag så är det ju fredag och jag stänger och imorgon blir det oxå jobb. Gillar fredagar och slappa i soffan känslan. Dra ut på sänggåendet så länge man kan bara för att få mer helg hahhahaha.
Var supertrött igår kväll igen. Skulle varit och kollat vitaminstatusen......
Vi var ju barnvakt åt milou och hon var väldigt klängig och ville just inte leka alls...förrän maken kom hem då blev hon jätteglad och pigg igen. De busade som galningar och kröp under sängöverkastet så jag fick bädda om igen. Hon är så rolig för allt som vi gör skall hon göra. Dan klappade på dörren och vips så måste hon dit och klappa....sen så sparkade han till en strumpa på golvet och snabbt var hon dit och sparkade till.  han kämpar hårt för att få henne att säga något ord igår så valde han ???? Uggla!!! Han pekade på uggla och upprepade och hon nickade och sa ehh!
Det är så roligt att umgås med henne för hon är så gosig och det är så härligt när hon kommer springandes och vill kramas. Precis så gör småpojkarna oxå och det får en att må bra hela dagen.
Nu skall jag dammsuga och sen måste jag duscha och skriva en inhandlingslista på det som behövs köpas. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela