myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag och inget mysigt väder :(

Publicerad 2014-09-27 07:13:04 i Allmänt,

God morgon....inget vidare väder med tanke på att vi har städ och fixardag på området. Men det går nog ändå, vi har ju en del inomhusfix också hahahaha
Maken gjorde tidig kväll, tanken var att han skulle gå på bio men hans hosta skulle nog störa filmupplevelsen för de andra i salongen.
Har gjort en märklig upptäckt....som ni vet så har jag en ny dator med det senaste programmet.......Jag kunde ju köpt en lite mindre avancerad variant, men jag ser ju en del film och sånt på datorn och då ville jag ha en med bra .......grejs. Har inte en aning om de tekniska begreppen hahahaha. Nåja det innebär att när man startar så är det alltid lösenord, som inte går att koppla bort och att det är väldigt likt smartphones med appar. Jag har alltså appar med gmail, banken, Facebook osv. Men.......jag säger bara men......om man går in via dem så kan man inte spara ner något, inte betala räkningar eller något annat utan bara titta. Man måste trycka sig vidare till skrivbord och därifrån gå in på internet......så ovärt och jag skulle gärna bara vilja ta bort eländet. Men tydligen så går inte det. Andra konstiga saker finns också men det kommer man nog att lära sig och kommer att bli gammalt och vant.
Nu skall jag lägga in min första egennerladdade bild på min dator ....skratt
yippie  jag kunde. Bilden visar de två stolarna som jag köpte medans jag satt i telefonkö....Nu håller jag på att måla dem vita och de skall skruvas upp på väggen och bli sängbord. Jag tillhör dem som avskyr en massa krafs på sängborden, så det kommer att bli bra att förvara tidningar och böcker och sådant som tydligen skall finnas nära sängen. Märker ni att det är inte mina grejer jag talar om utan makens ....skratt
Vi måste handla idag också, så medans det är så tomt som det är nu så passar det bra att torka ur det nu och tömma det på sådant som kanske är dött. I vårt kylskåp finns det inte så mycket av den varan....då jag är farlig på att slänga. Men ett svårt exempel är ju dressingtuber och burkar med sås osv. En öppen tub vill jag slänga ganska fort och en burk med sås som är öppen är död i mina ögon efter ngn dag. Maken hävdar att hamburgersåstuben håller lika länge som datumet på???? Men se det tror jag inte på....som oöppnad, men inte öppnad. Lite pyssel hoppas jag också att hinna med. Hur som helst så ligger dagen ny framför mig....en härlig känsla. Ernst Kirststeiger (har inte en aning om hur det stavas) skulle nog säga att morgonen känns krispig och att vi fyller den och att den sakta mognar och kvällen kommer att bli ett fullständigt fyrverkeri av fullkomlighet.  Vad tror ni om min dag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela