myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredag och jag känner mig rätt överkörd

Publicerad 2015-04-24 06:50:33 i Allmänt,

Jisses vad vi jobbat hårt. Burit och packat och sliter som tok är vad vi gör. När vi väl ska sova så är man lätt vyssjad och hinner knappt ta kudden.
Igår så fyllde min mellanson  26 år??? Min älskade lilla grodprins <3 Kan ni tänka er att den rackaren bara blir äldre och mamman bara blir yngre hahahahah. Nej jag skall erkänna att just nu så känner jag det mer som om jag är 150 år i fötterna.
Idag skall vi på banken och skriva lite papper och dessförinnan så kommer ett företag och tar med sig det som är kvar av den gamla inredningen. Resten av dagen skall tillbringas på nya butiken och hänga upp och packa in och greja.
Dagens stora grej blir att kolla så att det finns bredband och att telefonen funkar. Igår så var de och kopplade in och jag har noll tilltro till att det kommer att fungera. Ja jag vet att det låter pessimistiskt men jag är väldigt nojig på sånt där tekniskt.
 
Vi har även skänkt bord och stolar och pyssel i mängd och mass till en föräldraförening. Vi hade ju en del grunks och vi hittade tills slut ngn som vi tyckte skulle behöva det och som inte fick bidrag och annat stöd. Det känns bra att få ge bort saker ibland hahaahah. Det var även in en kund innan vi stängde och som köpte lite pyssel till en familj som fått hela huset nedbränt. Snabbt plockade min arbetskamrat ihop lite gåvor från oss till barnen, som förlorat allt i branden.
Som ni ser så saknas det bilder igen....ja jag har tagit kort men de blir så suddiga och bedrövliga....måste vänta tills min mer tekniska dotter kommer hem från USA och visar mig var ända ini glödheta jag stänger av ngn zoomgrej.
I helgen var planerna att vi skulle ta det lugnt haahahha Människan spår och gud rår.....vi har massor att göra. Fixa lampor i taket, packa upp, fixa hyllor i disken, hänga upp, torka och greja. Vi har dock sagt att inga tolvtimmars pass skall det bli....och söndagen måste bli kortare för jag har drivor av papper som måste fixas.
 
Det är inte så mycket mer på min agenda just nu än gnöl och gnäll och jobb, Men jag lovar att återkomma när jag har annat att tänka på. Ha det så bra och ha en underbar dag och en härlig helg.

Kommentarer

Postat av: Marianne

Publicerad 2015-04-24 07:55:34

Välkommen tillbaka saknat dig!var rädd att du jobbat ihjäl dig?kram

Svar: Åh gulle dig, Vad rar du är <3 Åh jag längtar tills vi träffs igen. :)
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela