myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Torsdag......och nu har vi fredagsmys inom räckhåll

Publicerad 2015-01-15 07:21:51 i Allmänt,

Yeah nu är det nära till fredag och denna fredag kommer jag att propsa på att hyra film på statoil. Inte vara lika sur och grinig som förra helgen då det var som vanligt repriser på samma filmer för hundraelfte gången.
I afton kommer Milou och vi är barnis medan mor sköter sitt uppdrag som tränare. Trevligt och jag antar att vi kommer att bada......och sen kvällsfika i soffan.
 
Mötet vi hade igår förlöpte väl och vi har nu i princip kommit överens och nu har vi tills måndag på oss och bestämma oss. Läskigt och spännande och det snurrar i hela skallen vill jag meddela. Att flytta till en galleria innebär mer folk men en sjuhelsikes massa stålar i investering. Men jag har ju aldrig varit räddhågsen när det kommer till utveckling och chanser, men när det kommer till så många nollor då är det kusligt.
Att investera i vaddkulor och piprensare är ju lite mer ovanligt än i  ett hus och dessutom innebär det att det blir en massa dygnet runt om jobb igen i drygt två år.
Det gäller ju att dra ner på personalkostnader då det är den dyraste utgiftsposten av allt.
 
Apropå spänning? jag lyssnar ju på Stalker. Lars Keplers nyaste deckare och den är så spännande bitvis att jag törs inte lyssna riktigt. Utan tar ut öronproppen lite grann medan det är som mest spännande. Ja jag är så löjlig men jag kan ärligt säga att jag lever mig in så mycket i det jag lyssnar på så jag "är med" när mördaren smyger omkring i huset, på jakt "efter mig". Är det på bussen så går det bra ,men ligger jag och lyssnar medan jag skall sova så då kryper jag nära maken och drar ut propparna en liten stund medan det läskiga händer.
 
Hör att en kirurgavdelning skall stängas på NUS, så nu kommer jag nog att sälja mer gipsbindor och skalpeller för "gör det självarna" jag menar hur svårt kan det vara att fixa sin egen blindtarmsoperation???
I egentligen så är det det bästa sättet att få vård snabbt. Man karvar lite själv och sen far man in på akuten och simsalabim så har man förtur och räknas som akut. 
 
I afton skall jag oxå försöka mig på att designa vår nya skylt och namn. Om vi nu flyttar så vill jag delvis byta ut vårt namn.
Den som är bäst på det är nog maken så, jag antar att han får greja på och jag säger ja eller nej. Den uppdelningen brukar fungera bra..... hahahahaha
Men nu slår det mig att My kommer och hon är ju en klippa på sådant,,,,hmmm du har ett jobb My??? betalning en cola zero????.
Nä nu skall tvätta håret och fixa och trixa lite med mitt yttre, innan jobbet. Alla varor är försenade pga inventering nere på lagret i Malmö så jag antar att det blir att fortsätta och städa och greja i hyllorna.
Ha en underbar dag allihopa :) <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela