myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En lång dag...

Publicerad 2015-03-12 07:51:43 i Allmänt,

Igår blev det en lång dag innan vi var hemma, men ett trevligt avslut. Inte så jättemycket kunder men det är typiskt för årstiden. Halva mars och april är den tid på året då det är sämst för oss. Så vi sorterade lite papper och grejs och fortsätter nog idag med det. Tänkte koncentrera mig på lagret där det finns en hel del burkar och lådor som använts till displayer och liknande som vi inte kommer att behöva ngt mer. Nere i källaren har vi en massa grunks som vi haft genom åren och som har känst som dumt att slänga om utifall???? men nu skall det bort och det är så skön känsla att få slänga och tömma. måste ringa ABF som oxå har en del grejer nere i vår källare från alla sina kurser.
Efter jobbet blev det en hamburgare på Max och en tripp till D&D på sporthuset då det skulle inhandlas jeans.
I mitt tycke svindyra byxor och kläder överhuvudtaget därborta, men säkert bra kvalité.
 
Efter det bar det iväg till Kroksjö och se på sonens hus och mäklaren tyckte att det var klokt att ta med sig sina föräldrar, undrar om hon tyckte det var konstigt att vi kom tre stycken hahahaha. Jag ser mig själv som en xtra förälder till hjärtebarnen och man kan aldrig få för många föräldrar haahhaaha. I vår "familj" så har jag personligen aldrig känt att det varit några tveksamheter vare sig från mitt håll eller från barnens håll vem som är mamman med stort M eller pappan med stort P. Jag är Ingalill och får enormt mycket kärlek och omtanke från hjärtebarnen och den är jag så innerligt tacksam för och rädd om. 
Okey huset...hur var det då? Jo jag gillade verkligen vad jag såg, det var fint och fräsch och samtidigt möjlighet att sätta sin egen prägel på. Skulle mycket gärna bo där själv, faktiskt. Kändes som om han skulle trivas där :)
Nu är det väl lite fundering och koll med banken och sådant som han måste göra. Vet inte riktigt om han skulle kika på ngt mer, vilket kan vara ganska klokt för att få en uppfattning om vad han får för pengarna.
 
Idag så stänger jag och tänkte inte åka in till jobbet förrän vid halvtiotiden. En sak som är konstigt är att jag har ansvar för så många när jag går av bussen. Ingen tittar ju åt sidan utan bara går uti vägen??? så märkligt. Jag kikar alltid om det kommer ngn bil eller buss men de övriga bara går utan tanke på sådant.... så underligt????
Tänkte fixa med adressändring idag och ringa några samtal. Igår så skulle jag ju ha dödsfallintyg och lite annat och fick ringa till skatteupplysningen, folkbokföringen och skatteverket. Alla sitter i samma"hus" och samma telefonist. Varför kan inte då samma människa göra allt istället för att kopplas runt hit och dit.....märkligt.
Igår så ringde jag runt och fick tag i den rätta adressen till nya butiken... det fanns fyra olika adresser och det är viktigt att det blir rätt så inte kappaahl får våra grejer . Vad snopen de skulle bli??? Måste skicka loggan till NRA som skall göra skylten till fasaderna, det blir fyra stycken åt alla väderstreck och det fick jag ett bra pris för. Usch så jobbigt med alla rackarns utgifter det blir när man startar upp "igen". 
Men istället skall jag försöka vara himlarns glad att jag slipper alla extra hyror och larmkostnader. För som det ser ut nu så tar den nya hyresgästen över larmet oxå, skulle vara nice.
 
Löne och arbetstidsprogrammet som jag använder har gjorts om helt och hållet och det känns ju jätteläskigt nu när jag skall lägga in nya scheman med olika sorters OB:n!!! Men tänkte att jag gör först ett och sen ringer jag till supporten och kollar så det blivit rätt allt.....så jag inte färdigställer och allt är bara fel och jag får göra om. 
Från det ena till det andra...fick ett sms igår som jag misstänker inte var till mig? Var ngn micke som ville jag skulle mäta den övrekanten på badkaret???? och ville jag skulle höra av mig om det???okey...ska jag göra det? kanske ngn ny byråkratisk grej där staten vill veta folkets olika höjder på badkar??? ja otroligt är det inte...Nja skiter nog i det och gör revolt och har ett helt omätt badkar hemma och kanske riskerar böter och samhällstjänst. 
Har funderat på en sak... om jag inte tar jobbet på Panduro så kanske jag börjar som volontär på ngt djurställe. Rengör burar och matar kissar....tror det skulle kännas bra. En dag i veckan skulle fungera att jobba med ngt sådant. Antar att det behövs lite hjälp med praktiska grejer så att de som klarar av att se djur lida och hjälpa dem så kan jag städa och fixa.
Som ni märker så har jag tusen ideer och tankar och min lilla hjärna skuttar och snurrar dygnet runt. Inte konstigt att man blir trött hahahahah.
Dessutom går jag runt och snackar med min döda mamma......gör det dock när jag är ensam. Känns bra på ngt vis, en väldigt ensidig kommunikation men det gör inte så mycket. Vi hade så olika smak och tycke om så mycket att det är ingen större skillnad. Om mamma hade en annan uppfattning än mig så blev hon tyst, så jag antar att det är därför jag inte tycker det känns det minsta konstigt.
Nåja nu avlutar vi dagens surr och glädjes åt att solen lyser och att det är torsdag och att vi lever och har hälsan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela