myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon 21/3

Publicerad 2015-03-21 07:01:54 i Allmänt,

Japp kissekattklockan petade på mig kl 5,34 och tyckte nu var det nog. Först snodde jag mig runt och ville sova en stund till men då kom pipet....Han jamar så där enbarmligt att det låter som han piper. Så jag gick upp...Vid niotiden skall jag ha ett telefonmöte med Panduro om planeringen av butiken. Tanken är att vi skall gå igenom sektion för sektion och bestämma vad vi skall ha där och vad som behövs. Låter rörigt tycker jag.....och känner mig tveksam till om det blir förståeligt för mig. De snackar ju norska och fort...och de har en plan som jag inte känner funkar till 100% Men om det inte känns bra så kan jag skita i det och köra min grej. Men jag tackade ja till detta för om det är bra ideer varför inte ta till sig det. 
Men det blir så flummigt....jag hade tänkt avsätta 4 sektioner till garn och tyg. panduro tycker att 6 sektioner är bättre. Ja det kan så vara och jag vet att flera har sålt garn och tillbehör till vansinne och tjänat bra på det. Men....jag är tveksam om det är Umeå anpassat?? snåltarmarnas huvudstad? Jag menar det borde finnas en del svar i varför stans endaste centrala garnbutik gick i konkurs? Jag har hellre hemma sådant garn som vemsomhelst kan tänka sig att prova sticka eller virka med. Inga superbra och kvalitetsgarner...för de som använder sådant köper det på nätet. Tyg vill jag hellre sälja färdigklippt istället för på balar.
Nåja....hmmmm vi får väl se.
 
Nu sitter jag i alla fall och dricker min tredje kopp kaffe och är fortfarande hur mätt som helst efter gårdagskvällen.
Tur säger jag att jag inte åt ngt på eftermiddagen för då hade det gått illa med allt gott som vi åt igår. Tanken var vad jag visste eller fattade att vi skulle träffas och surra och dricka lite gott. Fick ett sms om att det skulle finnas rom och plättar osv. Äsch tänkte jag det räcker....behöver inte käka ngt. Var visserligen hungrig när jag for från jobbet och när jag kom fram så åt jag en massa rom och smaskens. Sen???? blev det färska räkor, bröd, aoli och så himlarns gott....och sen brietårta och en massa goda ostar. Jesus kristus så smaskens med fikonmarmelad till. Jag åt som om jag aldrig sett föda förrut. Det var som att fara på kurs en massa gott och mycket intagande av ätbart.
Tycker det var jättemysigt att bara sitta och surra om litet och stort och ngt jag gärna skulle vilja att vi gjorde oftare. Enda negativa var att det skulle varit trevligt att dricka ngt gott till. Men det var klokare att jag körde, så då gjorde jag det. Zippade på ett rosévin....hm det var nog det endaste rosévinet som jag tyckte smakade bra. Brukar inte gilla sådant då det brukar kännas blaskigt. Men det måste jag verkligen testa, nu i sommar. Det hette LEVA och hade en lite pinne i ett snöre precis som ett av mina favvoviner som brukar kallas för just "pinnvin".
Idag efter jobbet skall jag fortsätta min kamp i förrådet och bära ut allt trams som skall kastas och tas med upp till stugan för förvaring. Ett tips till alla....ha aldrig stora förrådsmöjligheter för då sparas så mycket skit. På butiken hade vi så mycket plats och jag hade sparat så mycket grunks som jag redan trodde jag slängt...Jag är hopplös på spara och tack gode gud lika bra på att slänga. Men det innebär en strid ström av jobb och skit...
Nåja imorgon eftermiddag har jag visionen av att jag sitter i ett hyfsat städat hem hahhahhaah
Det blir ju ingen innebandyträning för mig eller rättare sagt för Viggo....då han har fått vattkopper det lilla livet. Såg tydligen ut som en liten prickig korv...åh godistrollet.
Men på återhörande mina kära och var inte ledsen över snöhelvetet som föll igår.....det kommer att försvinna. Jag kan konstatera att jag har en till mental störning utöver alla andra som jag har,,,,,så fort jag såg att det började snöa så började jag frysa och huttra och hade jag kunnat så hade jag jobbat med jacka på.
Kram :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela