myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En bra dag :)

Publicerad 2015-05-15 06:48:41 i Allmänt,

Gårdagen var för härlig:) Jag kunde för första gången på evigheter sätta mig ner och pyssla med dockskåpen. Det är som balsam för själen, tar tid och är pilligt och och fullständigt underbart. Började även med "kristalkkronan" dvs trä prismor och förbereda för att jag sen skall kunna sätta ihop skapelsen.
 Gjorde inte mycket annat än sådant jag hade lust till och det var så skönt och lustfyllt.
Målade ett par stolar och ett bord och klädde dynorna i ett grönt tyg. Nu står det i damens sovrum och blev väldigt stiligt.
Beställde lite tapeter och ....ja jag minns inte hahahaa. Men så att de rum i huset som är kvar (2st) kan tapetseras. Det blir ett barnrum och ett gästrum.
Är särskilt nöjd med dynorna och nu har jag lust att göra fler till andra stolar.
Blir så rofylld när jag kikar in i mitt lilla hus hahahaha
Det tar tid att fixa och dona med detta. Men det är ju meningen med det hela att man aldrig skall bli rktigt klar :)
Har ju även småhus i andra tidsåldrar och har börjat med ett litet modernare barnrum. Kommer nog att bli otroligt sött.
 
Idag jobbar jag och i mitt fall betyder det stängning. Sen är det jobbarhelg för mig, men det är okey för jag har ju haft två lediga dagar nu. Värre blir det i sommar då det blir jobb varje dag. Gruvar mig lite faktiskt, men det är viktigt att hålla nere kostnader så här i början när man nystartar.
Men det borde bli två veckor för mig i augusti i alla fall. Sen så har jag ngr dagar i slutet av september då jag åker iväg.
 Hmmm vars var jag? Jo det hände ngt stort igår!!!! Milou sa MORMOR !!!!! japp och mitt hjärta hoppade till av glädje.
Vi var barnvakt igår och snacka om att det är fart i det barnet, för att sen bara slockna i min famn. Men jag antar att badet tog ut sin rätt. Igår ville hon verkligen bada länge, trots att hon blev arg som ett bi när jag skulle tvätta henne. Så jag fick ta till medoden att om du tvättar alla badsaker så tvättar jag dig. Då funkade det hyfsat.
Nu är tanken att jag skall ställa mig i duschen och sen har jag ngr timmar tills jag skall fara iväg till butiken. Så lite mer målning och piffning blir det nog. Måste fixa mer mattor oxå.
Då brukar jag dra ut mattor från googlebild på canvas och det brukar bli riktigt snyggt. Har en del tavlor oxå eller rättare sagt tavelramar som skall göras. Så jag har en del att tjollra med och mitt hjärta flyger av harmoni
Men som alltid så börjar vi med en kopp kaffe till......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela