myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En trevlig kväll :)

Publicerad 2015-11-22 10:14:20 i Allmänt,

Igår var det jobb och vi var bortbjuden kl 4 men vi stängde kl 5,lite miss där hahaha. Nåja vi var snabb som attan och kom glatt i kapp i trevligheterna. På jobbet gick det bra och det var mycket med folk trots att vädret var piss, med snö och blåst. Jag hade då aldrig frivilligt gett mig ut igår om det inte var väldigt angeläget. Lite trist dock att basarer och loppisar och öppna hus hade glest med folk hörde jag men jag kan förstå att folk hellre uppehöll sig i galleriernas värme. Den sista veckorna har poliser synts flanera i gallerian och jag gillar det verkligen. Det blir en skön stämning att se dem och jag kan nog t om säga att snatterierna har minskat. Så fort jag stöter på poliserna så brukar jag säga att jag uppskattar deras närvaro och alla blir de mkt glada över att få höra det.
Nåja i dag är det dagen efter kvällen före och jag mår kanon. Måttlig med dryck men jisses vad jag åt. Var hungrigare än jag trodde och vi fick avnjuta två olika smaskiga pajer. Men nu hoppade jag över glöggmyset ? Fanns två olika glögg med ädelost och pepparkaka så underbart är inte den kombon? Det trevligaste med det är att jag fick prova årets glögg med tesmak....hmmm osäker men jag tror jag gillade det helskarpt. Sen är ju flaskan riktigt vacker.
Men sen vart det tokigt för vi fick efterätt serverad i rummet och där var det i skenet av många stearinljus och inte så stark belysning. Underbart god typ pannacotta och inte söt ett dugg trots att det var choklad.......vi förundrades av detta och frågade värdinnan hur det kom sig att chokladen inte var söt? Därför det är blåbär svarade hon glatt hahahahah Jamen mycket riktigt hahaha med lyset på så var den blå och inte brun och ingen choklad alls. Supersmaskig må jag säga. Vi hade verkligt en trevlig kväll.
Det var dessutom en inflyttningsfest och jag tycker verkligen att den lägenheten var trivsam. Skulle faktiskt kunna bo där själv och stortrivas. Idag blir det jobb och det känns helt okey. Egentligen står jag inte på schema idag men nu är det tuffare att stå själv på söndagar då julhandeln har kommit igång. Inget julpyntade har det blivit heller för egen del eftersom jag fick hoppa in och jobba. Till veckan blir det mer jobb men jag tror nog att jag kommer att kunna pressa ngn liten julgrej här och där. Jag gillar ju allt sådant fint. Målningen fortskrider, men torktiderna är långa så det blir ett varv per dygn....drygt med mitt tålamod. Sen behövs det 4 varv på flera saker då det skall bli vitt och har varit svart. I hallen är dock garderoben tillkapad och på plats och nästan klar och nu skall hyllor på plats. Ramar skall målas till mina prints som jag beställt och jag hoppas att de dyker upp till veckan. Men jag behöver mer tavlor....och måla egna i de färger och känsla som jag vill ha kan inte jag. De tavlor jag tidigare hade vill jag inte ha och det får helt enkelt vara tomt tills jag finner det jag vill ha. Vill ha lågmälda tavlor...om ni förstår vad jag menar. Hallen vill jag skall vara lugn och neutral och kanske en akvarell är det bästa där. Men måla akvarell är skitsvårt tycker då i alla fall jag. Har aldrig lyckats med ngn målning alls. Jag är och förblir en skvättare med mycket färg och klet hahahaha. Mår så bra och det tackar jag mina goa vänner som jag fick umgås med igår <3 Känner det precis som denna bild.
Vi är så olika men av samma sort <3 Nu skall jag hoppa ini duschen och förbereda mig för att ta mig till jobbet. Ha en underbar dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela