myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndagsmorgon

Publicerad 2016-02-07 08:43:11 i Allmänt,

Gårdagen var härlig på fler sätt än man kan ana. Ledig <3 så skönt. Vi latade oss hela dagen och gjorde ingenting prestationsinriktat överhuvudtaget. Maken fixade med min telefon dvs la över kontakter och sådant som jag inte kan och inte vill lära mig heller om jag skall vara ärlig. På kvällen såg vi klart Black list och första avsnittet av Black widows. Sängen lockade dock redan vid halv tio och jag somnad.....så skönt. Jag gjorde gigantiska köttbullarna som jag sett på FB och de blev jättegoda. I princip så är det mer frikadeller eftersom de har kokat i tomatsås. De fick koka i ca 3 timmar och jag måste utveckla detta recept och prova koka i ngt annat. Är inte sådär våldsamt förtjust i tomatsås och nu funderar jag på att man kan prova göra ngn annan god sås och kanske ta lite senap i bollarna.
Har installerat Readly igen, min prenumeration hade gått ut och jag tänkte att skulle skita i att förnya den. Men nu har det gått en månad och jag gör av med alldeles för mycket pengar på tidningar och därför är Readly att föredra. Sonen ringde och var väldigt nöjd över helgen och det mesta. Han for upp till Borgafjäll i torsdags och körde skoter och tittade till sin nyinköpta stuga. Dessutom så hade han fått den uthyrd i tre månader till tv4 som skulle filma ngn ny serie däruppifrån, typ morden i Sandhamn. Skulle tro att det är Åsa Larssons böcker??? eller vad tror ni? Men han var mycket nöjd.
Idag blir det jobb och lite mer stygn på aporna. Kanske skall jag duscha oxå.....bara för att det är skönt. Snön faller utanför och jag tycker att det är så onödigt,,,,det räcker nu. Ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela