myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Regnet bara öser ner....

Publicerad 2016-06-17 10:17:48 i Allmänt,

Den gamla slagdängan som säkert har 50 år på nacken " Regnet bara öser ner" sjöngs av Siw Malmqvist. Men så ligger det till idag...det öser ner. Personligen så går jag runt och sjunger julsånger??? antagligen för att jag spenderat ngr dagar på att se julnyheter nere i Malmö? Igår jobbade jag och dagen började riktigt bra tills regnet kom....då dog staden av. Nåja det ger ju mer tid till att hjälpa våra kunder och det kan oxå kännas bra. I förrgår så tog vår granne MQ en tjuv som plockat på sig kläder för 7000:- !! Tråkigt nog så hann hans kompis iväg med sin ryggsäck. De hade verktyg med sig men hade missat ett larm. Tjyvjeflar :( Idag så har jag mycket på min ToDo lista men är så seg så jag befarar att det inte blir gjort allt. Jag skyller allt på kära maken som har sovmorgon och det är roligare att sliddra och sladdra med honom och dricka litervis med kaffe än att göra tråkgrejer. Vi har nu fått hem skutdörrarna från Skånska byggvaror och påbörjat uppsättningen...eller vi hmmmm maken är "vi" i det fallet.
Vi hade ju satt upp inredningen sedan tidigare och hängt upp allt och tänk om jag vore lite mer bohemisk och klarade av att ha det så. Så att man ser hela garderoben och jäklars vilken bra koll man får över sina kläder. Men nä...det fixar jag inte så skjutdörrar uppmonteras. Tänkte ta tillfället i akt och skryta lite över en mascara som jag tycker är det bästa jag haft i den vägen. Fick tipset av en bekant som har en hudstudio här i staden och rackarns så bra. Dessutom så räcker den i evigheter utan att torka och bli klumpig.
Helt suverän för mig som vill ha volym men inte förlängande. Hatar när fransarna kletar mot glasögonen....grrr Att köpa mascara brukar vara jobigt då det är så himlarns mycke effekter som jag fattar nada av, så jag är så lycklig att jag har hittat denna. Jag läser ju kilovis av tidningar och prenumenerar på en och ibland så får man lite gåvor. Nu i veckan fick jag lämpligt nog två burkar till mina fossingar. Jag tycker att fötter inte är den kroppsdel jag gillar mest på folk, men barnafötter älskar jag och tolererar mina egna. Men nu skall jag ge mina egna lite omsorg och ett fotbad tänkte jag.
Får se om det blir en kombinerad fotbad/bokföringskväll, känns som en bra deal. Måste köra ut till Kroksjö och hämta hem kisse oxå men måste först få veta om han är inne, så jag inte kör iväg i onödan. Om det är regnigt och han är ute så brukar man inte se till honom förrän sent på kvällen. Han brukar ju ligga och trycka i ngn lada, tills hungern driver honom in vid 23 tiden. Vad jag skall hitta på att äta står i stjärnorna, det är lite tråkigt att fixa mat själv och maken slutar inte förräns 21 tiden. Har noll inspiration för ensammiddagar och mackor är inte det fiffigaste så nu måste jag ta mig i kragen. Skall åka iväg och handla och gå på systemet för jag fick just veta att -Om du älskar mig så står det kalla Krusovice i kylen ikväll. Med tanke på hur fantastiskt fin make jag har och allt han gör för mig så är det det minsta jag kan göra är att fixa det. Ha det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela