myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Hallå ??? visst vet ni???? Det är fredag tjoho...

Publicerad 2016-03-04 07:51:43 i Allmänt,

Ja det är fredag och fastän jag jobbar i helgen så har jag en fredagskänsla. Min tar sig i uttryck att jag ser framemot att äta lite gott och sen grotta ner mig bredvid maken. Hade tänkt gå lite tidigare från jobbet idag så jag hinner handla och städa bort efter allt vårt lekande igår. Orkade inte städa bort igår utan stöp i säng. Jag och Milou duschade istället för att bada och jag avslutade min dusch med varmt vatten. Jag vill ju ha tokhett vatten vilket kanske inte lämpar sig till treåringar. Rena och fina läste vi en massa böcker tills jag blev torr i halsen och fick ta en paus. Har ni planerat sommarens utflykter? Jag funderar lite lätt på olika alternativ. Jag vill ju helst inte fara på djurparker...känns inte rätt på ngt vis. Med tanke på att det tas fram småbjörnsungar, för att locka turister och sedan efter sommaren så får de små ett nackskott. Jag kan tänka mig att gå på sådana minizoos, ni vet med kossor och kaniner och en gris och hönor. Men hos de vilda djuren är det inte alltför muntert, bara upptravade gångar och ett vankande fram och tillbaka.
Men allt är ju så väderberoende, en helt vanlig sandstrand kan ju vara helt underbar och där kan man vara en hel vecka i solsken. Men i hällregn och blåst? Att lägga ut flera tusen på en resa och sen stå och huttra, känns det värt? Maken byggde ihop mitt dockhus och är nästan klar...så himlarns fint det är. Nu skall skruvhålen spacklas och sen börjar den stora målningen. Hade helst velat måla allt inomhus vitt, vitt vitt, bara för att trappan skulle bli fin i vitt. Men den kommer att bli brun....tråkig? ja men lite mer realistiskt.
Fast här var ju räcket vitt?? hmmm, intressant. Skulle bli så mycket finare, med lite ljust. Är inte säker på vad det skall bli för hus än...hotell eller ett vanligt hem, fast stort?? Nåja vi får väl se. Äsch nu måste jag göra mig i ordning och ta på mig lite kläder. Skulle vilja köpa lite nya kläder men allt är fortfarande tok mörkt och trist på klädavdelningarna. Ha det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela