myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Långfredag

Publicerad 2021-04-02 07:38:23 i Allmänt,

Tänk på den tiden Långfredag verkligen var långfredag. Var inget bra på varken radion eller på TV:n Man fick heller inte gå till en kompis och dagen var låååång. Nu är det andra tider och det mesta är som en vanlig söndag. Tror dock att det kan vara lite bra att ha det lite tråkigt ibland,så att man uppskattar det roliga mer. Fick några grejer från pappa igår. De här porslinsgrejerna är så fulfina, och jag blev glad. Pappas fru trodde han fått dem från något jobb för länge sedan. Vet bara att jag sett dem hela mitt liv hahaaha. Skall senare ta reda på lite andra grejer oxå, vid tillfälle. Nu är pappas lilla hus "äntligen" sonens. Precis som pappa ville och det känns så bra. Nu har visserligen sonen riva hela skiten och pappa hade nog varit väldigt frågande. Han brydde sig inte om det var lite fuktskadat,snett och lagat med silvertejp.
Har varit lite tung i tankarna ....saknar mitt gamla liv. Ganska meningslöst då det aldrig kommer tillbaka. Saknar det jag hade, kärlek,gemenskap,skratt och samtal om allt och inget. Jag kan alltid ringa och fråga någon när jag inte vet eller inte har en aning om något som jag undrar om. Men när man är två så kan man bara vända på huvudet och resonera tillsammans. Det är oftast småsaker det handlar om, tex oljelampan fortsatte lysa trots att jag fyllt på olja!!!! Enligt service boken skulle man kontakta verkstan!! Tack gode gud för google!! Som sa att det kunde ta ett tag innan den släcktes....och till slut gjorde den det. Ibland så känner jag mig så stark och att jag kan och ska lära mig och lite djävlar anamma. Men känner mig oxå övergiven av....ja av livet,eller ödet. Har ingen aning, känner bara känslan och att det är jag som måste hitta en mening i allt . Det går ofta bra att bara tuffa på, men plötsligt kommer det över mig. Det kan vara en låt på radion som får mig att minnas....de bättre tiderna. Att känna att min bästa tid har varit,är en tung känsla. Kan kännas så motigt att fortsätta framåt och söka glädje och livsglädje.
Tur jag har de här sötisarna och Sivan .Ska åka upp till stugan och hämta lite grejer dom är kvar där b la takräcket till bilen. Tanken är att jag skall sova över....men är osäker om jag vill. Har i alla fall något kul att se fram emot,för jag är bjuden på påskmiddag hos M och ungdomarna kommer oxå. Så mysigt och något jag verkligen blir glad över. Nu krafsar katterna på dörren så det är väl bäst om jag går och släpper in dem. Glad påsk

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela