myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Doft....och kapning

Publicerad 2021-08-16 09:04:31 i Allmänt,

Så gott det doftar på kvällarna,ifrån rabatten. Konstigt nog så känner jag bara doften då?? Märkligt men blommor kanske lockar till sig lite insekter då för kvällsmys!
 
 Idag är det lite gråare väder,men ganska skön temp. Håller på att koka lite nudlar till "kinamaten" jag gjorde så att jag kan fixa lite matlådor. Det är återigen väldigt tyst här,då sommargästerna har åkt hem. Faktiskt ganska skönt,men jag antar att de kommer på helgerna ett tag till. Tystnaden märks mest på att gräsklippare tystnat och att det har upphört med promenad människor.  Men även att tidnings och postbilen kommer tidigare,då det är färre som ska ha post och morgontidning. 
Är nu inne på min sista semestervecka och kan nog ärligt säga att det har varit lite tufft. Förra sommaren jobbade jag ju och var fortfarande i gungning. Så denna sommaren var i princip den första utan Dan. Kan sammanfatta den som ...,ja jag vet inte. Flera trevliga händelser och uppskattade möten och umgängen. Men under ytan så har det funnits mörker,saknad och ensamhet. Det har ju varit så mycket "första gången utan Dan"  De minnen jag fått denna sommar har jag inte delat med någon,vilket låter lite fånigt men som är och har varit så tomt. Men jag tror att det kommer att bli lättare med tiden. Men det svåraste är att nöja sig med att vara ensam. Att inte ha någon att se tillbaka på denna sommar med. Svårt för andra att förstå hur svårt den ensamheten kan vara och samtidigt så tror jag att det är något  man lär sig att handskas med allteftersom.
Men nu ni!!! Jag har kapat brädor och fyllt bilen så mycket jag kan. Men det är flera vändor  till innan jag är klar. Fattar inte riktigt hur man ändrar klingan,så jag kan inte kapa "hela vägen" utan måste sen bryta sönder brädan. Märk väl att det är en bedrift av mig som är maskinrädd hahaaha. Men nu har jag i alla fall börjat,vilket känns skitbra. 
Nu är det sen tätningslister till ytterdörren som ska fixas. Har hittat i förrådet så ska se om de räcker och passar. 
Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela