myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon tisdag

Publicerad 2021-08-24 08:37:09 i Allmänt,

Idag är jag ledig,en riktig mjukstart efter semestern haha
For aldrig och fixade det jag skulle igår😊 förutom att hämta matkassen. Ska ju klippa Märtas klor idag kl 10 så tar det då istället. Vacker morgon fast inte så många grader och det krävdes fleccejacka.
 
Hade en jättetrevlig kväll igår. Började prata med de nya grannarnas mamma som var där och hjälpte till med att måla några möbler. Hon kom sen över och det var så trevligt. Hon var änka sedan tio år och vi kunde samtala om allt som är jobbigt med att vara ensam. Men det var inte ledsamt utan tvärtom så skrattade vi mest åt hur knasigt allt kan vara.  Var så stillsamt lycklig när hon gick "hem"när dottern hade anlänt till stugan. Förhoppningsvis så ses vi fler gånger.
Jisses så mycket hår Märta släpper!! Är ju inte van med att cairnterrier släpper hår!!! Men det beror på att jag klipper henne och inte rycker som man brukar göra med den här rasen. Men hon får släppa hår tills jag är alldeles luddig,älskar henne ändå. Hon och Kissarna är mina livbojar,på riktigt. Igår så kom stor kisse in med en levande mus!!!! Märta blev så "glad"och tyckte det var en rolig grej som både lät och rörde på sig. Mitt hjärta blödde för den lille....sopade upp den och slängde ut den och Märta blev så upprörd att jag tog bort den där spännande grejen!!! Hon sökte länge efter den och sprang runt och nosade och sökte. Gud vare med de stackars gnagarna härute.
Tabletterna för nervsmärtan gör verkligen sitt jobb, har sovit hela natten utan att vakna och ha ont. Priset är torr mun och dåsighet,men tar det hellre hundra gånger om. 
Har en massa nosavtryck på fönstren? Efter Märtas spanande,men brukar vänta med att ta bort tills det är lite dimmigt hahaaha. Skulle jag vara ordentlig skulle jag putsa varje dag,men i ärlighetens namn så bryr jag mig inte ett dugg. Däremot om alla nerlegade kuddar i soffan!!! Längtar efter den nya soffan,men det är länge kvar tills den kommer. 
Märker att det är mycket felskrivningar och särskrivningar!!! I mina texter! Läser ju aldrig igenom vad jag skrivit utan bara skriver, hoppas att det ändå går att läsa. En rolig sak jag såg, var att när jag skrev:  Märta och kissarna då blev kissarna först bussarna!!!! Ja heregud så mycket tokigt det ibland måste bli,om jag inte hinner de det.
Nu ska jag fixa en kopp kaffe och njuta av att det här kommer att bli en bra dag. Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela