myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ledig

Publicerad 2021-08-27 09:04:24 i Allmänt,

Vilken skön vecka med 2lediga dagar och korta arbetspass. Nu i helgen är jag resurs,men vet var jag ska vara,och det är skönt. Mycket bättre än att bara få veta när man kommer till jobbet och sen gå någonstans. Nu har vi fått in conona på äldrecentret. Men tur nog så var det i det lilla huset,som inte sitter ihop med "oss" i stora huset. Var en semester vikarie som var smittad och bara en boende som blev i princip bara förkyld.  Men i ärlighetens namn så hade vi räknat med att vikarier som kommer "utifrån"skulle smitta någon.  
Idag ska jag fara med ett lass virke dom jag sågat till återvinningen och lämna tillbaka den skitbraiga trimmern till sonen. Min plan om att bara behålla den skit sig ha ha ha. Sen ville han barnvakt en stund, medans han skulle montera fast en dörr. Tänkte fara ett varv med dammtrasan och ta golven så att det är gjort oxå. Lite svårt att skriva .....så här ligger Siv nu
Hon är den gosigaste kisse som finns,men ibland så får jag inte något gjort. Utan hon kan bara hoppa upp i famnen och ligga och sova en stund. Ligger en död skata härute och boven är storkisse!!! Offren blir bara större och större. Snart kommer han väl hem med en canadagås!!
Har köpt en cyklamen och hoppas att jag kan hålla den vid livet ett tag. Har läst på hur man ska sköta den och nu ska jag få den att leva 1 månad i alla fall.
Ja hur mår jag då? Överlag hyfsat och det är nog för att jag börjat jobba och håller mig sysselsatt. Men depressionen ligger därunder och jag är ledsen och deppig. Nästa fredag ska jag till VDC och jag har bestämt mig att jag inte vill öka dosen på min medicin. Är tveksam till det och utan att jag vet om det är så. Så en ökning skulle liksom bara "kväva"min depression inte orsaken. Orsaken känns klar för mig och det är nog något som tid och ja?? Vet inte riktigt men vete sjutton om högre dos är den rätta vägen. Men jag litar på min kraft och högre makter hahaa.
Nä nu måste jag sätta fart....trots att Siv snusar och sover under hakan. Ut och packa in i bilen,min btädhög. Nu är det bara hälften kvar i högen....jippie. Lev väl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela