myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lilla Ruth

Publicerad 2021-08-05 11:12:05 i Allmänt,

Hej min finaste M såg du ringde!! Då var jag nog på väg hem. Hör av mig kram
Igår var jag på böljan den blå och det var så mysigt. For till sonen på Bergsboda och skulle inspektera allt han gjort sen sist. Jösses så allt såg annorlunda ut!! Det var en ny infart och schaktat jord och grus ner mot älven. Bastun var nu färdigrenoverad och hade fått fräsig belysning under bänkarna. Nu skall han plantera gräs längst ner där inget bygge skall vara och förbereda för Attefallarn han skall bygga. Där är det tänkt att de ska bo nästa år och dessutom är ju lokalen färdig med dusch,pentry och gott om plats. Sen for vi ut med båten och mot tunneln där vi köpte kaffe och åkte sakta upp efter. Det var så mysigt och den enda som inte var helt övertygad var Märta. Hon sa inte ett Knyst och satt stilla hela tiden, men gick ändå att se att hon tyckte det var märkligt.
På hemvägen hämtade jag denna donna
Mysgroda och vilding och idag var det extra spännande när kisse tog in en mus på altanen,som levde!! Jyckarna blev som tokig och till slut bar kisse ut den,men de sökte länge efter den ändå.
Igår morse räddade jag denna lilla ödla
Den var utan svans men jag bar bort den bakom friggan så det är bara att hoppas att inte kisse hitta den igen.
Har pysslat lite med lite hängande grejer som nu ska sättas upp härute. Jag har ju fortfarande mycket pärlor kvar,så det var ju toppen att passa på att pyssla.
Har kokat sylt nu på morgonen
Det var åratal sedan och jag hade glömt vilket kladd den var. Men gillar blandningen av jordgubbar och hjortron. 
För övrigt är jag stabil igen hahaaa. I förrgår var jag nästan på väg att ringa till jobbet och avbryta semestern!?!! Var rädd att jag fick mycket tid att deppa på. Men det gick tack gode gud över på aftonen och nu är allt helt okej igen. Tror att det hjälper mig väldigt mycket att få skriva ner all galenskap och liksom få ur det ur knoppen och kroppen. Brukar säga att jag är en social eremit och det stämmer nog ganska bra. Kan vara ensam men saknar ändå att få samtala med någon om precis ingenting ibland. Har inte ätit frukost än då jag varit upptagen med syltkokning och pyssel. Voffsingarna har ätit och sitter nu och tittar ut på några barn som kör radiostyrd bil härute på vägen. Ruth morfar och gruffar och Märta ser helt knäckt ut. Blir inte någon sovmorgon för henne när Ruthan är hos oss hahaa. Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela