myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag

Publicerad 2021-08-11 13:01:31 i Allmänt,

Sitter och samlar ork till att duscha ha ha ha. Har varit till yttersjö och jobbat med jord,grus och grästuvor. Jisses så skitigt jag vart och hade bara foppatofflor!! Och klev i en vattenpöl som grädden på moset. Sen for jag iväg in till stan ned de sista kartongerna. 
 
 Hade inte trott att jag skulle bli så skitig och svettig, utan planen var att jag skulle till Avion!!! Men svängde bara in till lillica och köpte mjölk till kaffet. Egentligen vore det nog klokare att klippa gräset medans jag liks är så äcklig och skitig. För det är varmt och smågnetigt att klippa gräs. Hmmm sen så borde jag köra grästrimmern oxå uppe vid vägen. 
Imorgon ska jag tillbaka till Yttersjö för att vi ska fara på tippen med allt träskräp och grejs som behövs kastas. Så svärsonen är ledig och skall hyra släp, så att vi tror och hoppas att vi får med det mesta....är dock osäker på det. Ska ju packa min bil full oxå,men plankor och pallar är skrymmande och tunga,så det blir att fylla min med tomma målarburkar,trasiga prylar,frigolit osv.
Köpte glass idag oxå och det kommer nog att bli gott ikväll med en glasspinne och bara slappa i soffan. Takläggaren ringde idag och sa att de inte kunde ta taket förrän till våren!!??!! Hade 2jobbare som hade sökt pappaledigt,vilket är trevligt i sig. Men ställde till det i hans planering och han sökte nu ersättare. Jag som fd företagare vet hur bökigt det kan vara med Vab och föräldraledighet. Men jag gillar och tycker det är viktigt att pappor oxå är hemma med sina barn. Nog om det...
Idag blir det vegetarisk middag med bl a kronärtskockor,som jag tycker är gott som tusan. Nu ska jag ta en kopp kaffe och rycka upp mig från slöträsket och börja klippa gräset....eller?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela