myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Regn. ..

Publicerad 2021-08-09 07:43:11 i Allmänt,

Sitter och väntar på att "Göteborgsgänget" ska komma förbi för att säga hejdå,innan de styr kosan hem till Göteborg. Usch och fy så fel det känns att inte ha de nära. 
Men jag vill tro att de åtminstone flyttar närmare Umeå så fort det öppnar sig en chans om jobb.
Lördagens begivenheter var i alla fall både mysiga,trevliga och tokiga. Vi for till Kassjö med "födelsedagsbarnet" där vi (läs alla utom jag och M) åkte ...? Ja vad hette det? Crossbil!!! Utan motor? Gokart! Kommer inte ihåg,men fort gick det.
Kort togs på första varvet,då det gick sakta och försiktigt.....men sen vart det åka av hahahaa. M hade gjort en god matig sallad och vi mös i gräset. Sen åkte vi vidare upp till örträsk där S hade dukat så fint och mat,lekar och trevlighet var det som resten av dagen innehöll. 
Dagen efter vände jag åter hem och det var en trevlig biltur. Blev alldeles varm i hjärtat av att se hur de börjat göra stugan till sin. S har ju verkligen en säker och snygg stil och så fint hon gjort om på altanen. Var som ett helt nytt rum. Blev alldeles varm i hjärtat av att se att stugan nu får andas en ny tid. Barnbarnen trivs där och jag blir så glad att se det,, då det var Dans önskan.
Ibland kommer det ett stråk av nostalgi, men det är så skönt att känna att det blivit bra att nu är det någon annan som skapar minnen där .
Idag är det pissigt väder och så skall det väl vara ett par dagar. Djuren sover och jag vete tusan vad jag ska hitta på resten av dagen. Skall in på eftermiddagen och hämta matkasse i alla fall,som nu har kommit igång igen efter sommaruppehållet. Nåja något hittar jag väl på ha ha ha. Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela