myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Sen sist...

Publicerad 2021-08-31 16:14:52 i Allmänt,

For in till staden igår och när jag kom hem var det som brukar vara utråkigt att göra kvar.... 
Packa ur påsarna....hur trist är inte det.
 
 
 
Förr så fixade alltid Dan det för han tyckte att jag var värdelös på det. Hmmm bara för mig att säga att han hade rätt...är skitdålig på det. Jag bara liksom styrde in allt utan organisation. Men desto bättre på att packa bilar eller få mer utrymme någonstans. Har tänkt på det flera gånger den här sommaren....att det finns 2 olika människor. Vem är du? Du skall ta med dig...lät säga 6 glas. Packar du ner dem i tidningspapper eller liknande eller som jag? Bara lägger ner dem i en påse? Har i princip aldrig packat och virat in grejer i papper,när jag flyttat heller. Jag är som alltid en person med dubbel identitet haha en ordningsam slamsmaja. Vill ha rent och hyfsat bortplockat,men om jag så bara ska koka ägg så  lyckas jag stöka ner i köket. 
Men nu till den mer "spännande"delen av min gårdag!!! Jag skulle ju göra tårta till jobbet och skivade bl a jordgubbar. Men vad hände då?
Märk väl där var det städat och torkat. Jag tappade ner kniven på foten. Det gjorde inte ont utan kändes bara som att den studsade till på foppatoffeln jag hade på mig. Tittade snabbt ner för vovvarna brukar ju hålla till vid mina fötter. Sköljde av skärbrädan och skulle böja mig ner och ta upp kniven när jag ser att det rinner blod ur hålen på skon!!!! Dessutom hade det runnit en hel del blod på den 1 vecka gamla mattan!!! Var inte ens lönt att bry sig om att göra ren den. Tog av mig skon och slet av mig sockan. ..allvarligt det sprutade blod inte så högt men i alla fall ngn cm högt sprut. Jag tröck på såret som inte var mer än en cm, och trots allt dessutom gått igenom foppatofflen!!  Ville inte sluta blöda och det kom faktiskt så mycket blod att jag hann bli orolig....skynda mig ringa till dottern om och utifall jag inte fick stop på det och behövde åka till akuten. Men det gick med tryckförband, och det blev en riktigt stor bula.  När jag väl slutade blöda då började dunkandet och det gjorde riktigt ont. Fick gå ut med hundarns i sockar!! För jag fick inte på mig någon sko. Idag kunde jag ta bort tryckförbandet och klara mig med plåster och högläge. Ja herrejisses inte kul alls och jag missade surströmmingen.....men tårtorna hann jag göra så dem levererade dottern till jobbet idag. Så nu är jag sjukskriven tills jag kan ha skor hahahaa
 PS till mig själv
Man behöver inte hacka jordgubbar med den största kniven. ....
Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela