myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Som vanligt svänger det...

Publicerad 2021-08-14 08:48:25 i Allmänt,

För drygt en vecka sedan var jag beredd att avbryta semestern och ville börja jobba. Nu har jag en vecka kvar!!! Och vill absolut inte jobba ha ha ha. Har haft ett par härliga dygn. Var hos en mycket kär vän och vi hade det så bra. Vi bara hade det bra och väldigt trivsamt,med god mat,lite vin och babbla på om precis ingenting alls. Gick på några korta promenader och så fint det är i området där hon bor,ja faktiskt ganska småmysigt. Innan jag styrde kosan hemåt var jag på Jula och inhandlade utelampor som jag satte i trädet. 
 
Nu ser jag var jag bor,när jag går ut på sista kisset med Märta.
När jag kom hem så fick jag lite "fikabröd"av Siv!! En sådan liten en!!!
Jag bara önskade att jag kunde stoppa detta dödande. Det är så jobbigt och ibland så hör jag en liten mus som piper och skriker och jag hinner aldrig rädda den lille. Det är så hemskt att jag ibland gråter. Det är en stor nackdel med katter att de är sådana lustmördare.
Igår afton var det kalas för lilla John som fyllde 1 år. Han var inte så intresserad av paket och ballonger utan mer av smörgåstårta?? Han styrde kosan mot alla som hade något på tallriken. Vilken matglad och omättlig unge!
Tycker mig höra åskan!! Men än så länge inget regn, så min plan att städa och dammsuga ur bilen får nog väntas med. Men jag har trimmat uppe vid vägen...jajamen men jag måste definitivt skaffa ett visir och ha täckande kläder. Satan i gatan vad ont det gör om det sprättar kottar på benen. Jäsicken var arg åskguden Tor är nu!! Vojne vojne han skulle verkligen behöva en kopp kaffe. Tänker på att Dan behövde minst 2koppar kaffe och få lösa lite sudoku eller ett kryss innan man kunde prata med honom hahaha. Jag är ju morgonpigg och var uppe mycket tidigare än honom och han blev så irriterad om jag började pladdra och planera dagen innan han vaknat till ha ha ha. När vi träffades så älskade han att sova länge och kunde komma upp vid 11 tiden. Men med åren så blev det tidigare och oftast vid halv nio. 
Nu blev det mörkt och regnet kom! Tor är fortfarande sur men ingen blixt än så länge.
Ganska mysigt med oväder tycker jag och nu ska jag gå ut på altanen. Kramisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela