myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Blev lite långt. .

Publicerad 2021-09-21 14:40:19 i Allmänt,

Kom hem från jobbet och där hade jag full fart eftersom jag var den enda ordinarie personalen. När jag kom hem så tog jag Märta och gick ut.. ..efter någon kilometer blev jag både nödig och hungrig och det kändes långt hem...
Men tog en annan väg hemåt och gick så jag hade havet på sidan ,vilket alltid är vackert att se. 
Nu ska jag fålla ett par gardiner,tack gode gud för strykband!!! Sen har jag lite räkor som måste tas om hand och kommer nog att bli någon sorts pastasås av. Men först ska jag betala boendet i Ullared. Jajamen i slutet av oktober bär det iväg. Så kul,för först blir det några dagar hos sonen och då har nog det "nya" barnbarnet anlänt!! Längtar efter att få krama flickorna och bara få vara dem nära.
La mig ner i soffan nu .....så skönt. Skulle lätt kunna sova en stund,men är rädd att det kan bli svårt att sova för natten. Nattsömnen är ju lite halvtaskig,även om den inatt var riktigt hyfsad.
Jag gillar att ta en tupplur,men det bör bli tidigt på dan, så ja "hinner" bli skittrött. Kvällstrött är jag ju alltid, men ändå svårt att somna!!! Märkligt är det.
Nu har jag 2 tidiga mornar kvar, sedan en ledig dag,innan helgjobb. Ibland blir man apless på att jobba helger,för allt umgänge med andra människor skall pressas in 2 helger i månaden. Är ju avlösare oxå så det ska oxå "klämmas" in. Vardagarna blir det sällan att jag far in till stan och gör något på kvällarna. 
Är lite glad att jag bytt gardiner.....för när deppigheten gör sig påmind så skulle jag aldrig ens tänka tanken. Vem fan bryr sig blir tanken då om det mesta. Därför är det skönt med lite bättre dagar, solen gör mycket och faktum är att solen lyser mer ute vid vattnet. Nu börjar även rådjuren komma tillbaka och man får vara lätt på gasen när det är mörkt.
Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela