myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

När man sitter i bilen och blir arg...

Publicerad 2021-09-14 14:48:58 i Allmänt,

Det är inte bra för mig att bli arg och irriterad när jag kör bil. Har en tendens att gasa lite extra då, upptäckte till slut att det nästan gick i 150 knyck. Hörde på radion att kulturen? Skulle få miljoners miljoners i stöd. Det nämndes både Dramaten och nationalmuseet! Dessutom skulle det samma gå till idrott!?!!?? Hallå de tar väl inträde??? Sitter det en massa skådespelare och käkar nudlar? Skulle inte tro det.
Var sägs om att kanske satsa lite på barn och äldre? Du hade kunnat anställa en jädrarns hög med folk över hela Sverige för de där pengarna? Barnen! De är de som skall ta hand om oss när vi blir gamla och många kan knappt klara grundskola? Jag förstår att nöjen som teater och sång är trevligt att ha och att idrott är viktigt,speciellt för stillasittande barn och ungdomar. Undra om de,någonsin får se röken av de miljonerna? Eller om det köps spelare för dem istället och mer leasingbilar!!!!  Ta mitt område...äldreomsorgen . Vi behöver mer folk....en del pratar om löneökning för oss inom vården! Det vore ju kanon,men om vi så fick hundratusen kr i månaden skulle vi inte kunna springa fortare eller få upp alla i rimlig tid. Om vi är två på på morgon och kväll och ska sköta allt som man skulle vilja så skulle de få komma upp vid kaffet. Allt måste gå fort och smidigt,spring spring,spring.
Då blir man förbannad när man hör sådan skit på radion.
Tog en lång prommis med Märta i solskenet,när jag kom hem. Så hann lugna ner mig ha ha ha. Tog in lite av sådant som var moget i växthuset och städade bort lite av alla figurer jag har i rabatterna. Kommer inte hinna få någon majskolv....funkar inte riktigt med vårt klimat utan växthus med värme tror jag.
 
Nu ska jag dammsuga lite och vika tvätt och försöka ta det lite lugnt. Kisse är en kul katt för han följde med mig och Märta på hela promissen. Ibland la han sig mitt på vägen och liksom låg och silade och sen kom jan lunkades efter oss. Märta springer ju gärna i diken och blir helt genom sur! Konstigt nog så luktar hon inte äckligt! Märkligt, fast innan jag gör allt jag tänkte göra ska jag duscha. Måste ofta planera mitt duschande,för mitt hår behöver hinna torka en liten stund,innan jag måste gå ut med Märta igen. Gillar inte att blåsa håret,för det tar evigheter....mitt hår är tjockt och mår inte bra av att blåsas med fön. Det blir som ett stort burr och det sliter oerhört eftersom jag måste hålla på länge. Så lufttorkning är något jag föredrar. Så mot duschen....Lev väl.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela