myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Skönt med kortdag

Publicerad 2021-09-15 13:20:36 i Allmänt,

Jobbade kortdag idag och jar just kommit in efter en prommos ner till vattnet med hundarna. Ja Ruth är ju här på besök,men ska hem till sig imorgon.
Märta badade inte i havet utan föredrar surdiken!!! Måste in till stan för jag upptäckte att min medicin håller på att ta slut,så måste på apoteket och då är det lika bra att handla lite mer kattmat och mjölk oxå. Jäsickens så mycket katterna har börjat äta!! Så antar att det är daxs att avmaska dem igen,för det kan bero på det. Men de kanske har rensar hela Sörmjöle på gnagare?
Nu ska ni få se något som de flesta rynkar på pannan åt..men som jag blev handlöst förälskad i !! Så fin Glamourgris!!!!
Hur söt?!! Är förjust i grodor och grisar och en sådan här gris vill man ju ha? Jag brukar kalla Dan min lilla skitgris eller gosegris. Har säkert haft ett dussin olika smeknamn på honom och ibland så skakade han bara på huvudet och log. Ja herejisses vad han stod ut med? Kan inte varit annat än tålamod och kärlek. I måndags spelade de en sådan fin lät på radion och jag kunde inte låta bli att drömma mot tillbaka, när vi brukade dansa i köket. Jag höll om mig själv, och låtsades att jag sniffade honom på halsen och kunde känna honom mot mig. Att jag sänkte huvudet och luktade honom i hals gropen. Det var både fint och gjorde ont i hjärtat på samma gång. 
I öåndags var även vakin här och gjorde den årliga "tömningen" av avloppet? Alltså jag jar ingen aning vad de egentligen gjorde ,men det görs i alla fall årligen.
Nu har hundarna somnat och det kan jag förstå som de sprang fram och tillbaka i skogen. Ruth är ju så liten att man ser inte henne, bara att blåbärsriset rör sig haahah 
Sover forfarande halvtaskigt men ändå lite bättre än de sista veckorna. Nervsmärtan är som värst på morgonen, antagligen för att armen legat för stilla och lite fel. Måste äta något innan jag far och handlar annars handlar jag upp hela affären. Fast jag handlar ju på Willys och där finns sällan några lockvaror,utan är egentligen en skittråkig butik,men billigt blir det ha ha ha
Nu ska jag stöka runt lite hemma först innan jag åker.  Ska kolla lite efter födelsedagspresent åt E oxå som fyller år senare i september. Skönt att ligga lite före....
Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela